Dok Hana sitno broji do poroda: Zbog novosti u Grašinom životu, svi se pitaju hoće li se povijest ponoviti

Paru uskoro stiže sinčić, a doznalo se nešto što bi im moglo malo pomrsiti planove.

Pixsell/ Amir Hamzagic/ATAImages

Hana Huljić i Petar Grašo sitno broje do dolaska drugog djeteta.

Hanin termin za porod je za mjesec dana, a pjevač pak ima zakazan nastup u Frankfurtu na 'Hrvatskoj noći' 16. studenog, piše Slobodna Dalmacija.

Zbog toga se mnogi sada pitaju hoće li se povijest ponoviti i hoće li Grašo opet juriti s koncerta u rodilište?

Jadran Babić  Hana Huljić i Petar Grašo

Naime, kad je Hana u srpnju 2022. rodila njihovu kćerkicu Albu, Petar je bio na koncertu u Zagrebu.Kad su mu javili da Hana ima trudove, odmah je sjeo u automobil i uputio se u splitsko rodilište.

Zbog ranije dogovorene gaže propustio je i Hanin i Albin izlazak iz rodilišta. Po njih je tada došla Hanina majka Vjekoslava Huljić, a Grašo je pjevao u Dubrovniku kao gost večeri na koncertu najboljih hrvatskih klapa.

Pixsell/ Milan Sabic  Hana Huljić u društvu majke Vjekoslave i novorođene kćeri Albe napustila rodilište

'Dobra večer, Dubrovniče, dame i gospodo, dragi prijatelji. Što da vam kažem, klape se ne propuštaju, osim ako ne postaneš otac. Onda te zove prijatelj Zoran i kaže - možeš ne doć‘ i sačuvat ćeš taj dan s djetetom, a mene ćeš uništiti. I onda sam poljubio malu i došao tu s vama, šta ću', rekao je tad Grašo na koncertu, navodi Slobodna.

Opisao je i kako je izgledao taj njegov dolazak u Dubrovnik, koji nije bio nimalo jednostavan.

'Nije bilo teško, hvala svim ljudima koji su bili divna publika, hvala svim ljudima koji se raduju životu zajedno s nama. Mi smo sretni. Uspio sam poljubiti kćerkicu, jučer sam svirao u Komiži i došao sam privatnim taksijem u četiri ujutro, prijatelj me doveo da bih zagrlio dijete', otkrio je, a odmah nakon nastupa se vratio u Split.

Podsjetimo, Petar Grašo je u travnju za In Magazin otkrio da njemu i Hani stiže drugo dijete, a potom je s javnošću podijelio da čekaju dječaka. Hana je otkrila i da već imaju ime za sina, no nije ga htjela podijeliti.