'Srce će mi puknuti od sreće, poseban je ovo dan za nas': Marijana Mikulić pohvalila se velikim uspjehom sina Jakova

Marijana na društvenim mrežama redovito govori o majčinskim izazovima, a sad se pohvalila uspjehom sina Jakova.

Instagram

Glumica Marijana Mikulić na Instagramu je objavila snimku na kojoj njezin sin Jakov vozi bicikl.

Srce će mi puknuti od sreće!!! Svjesna sve više da mi imamo mali space shuttle, ali je*no svjesna i da smo uložili srca, vremena, živaca, života. Život podredili njegovom dobru. Dali se tristo posto. Rekli bi We did our Best, GOD did The rest. Poseban je ovo dan za nas. Bože hvala ti!!’, napisala je.

Njezinom sinu Jakovu dijagnosticiran je poremećaj iz spektra autizma. Marijana na društvenim mrežama redovito govori o majčinskim izazovima, a dijeli i obiteljske situacije kroz koje prolazi sa sinčićem.

Instagram 

Nedavno je otkrila kako izgledaju njihove obiteljske šetnje, a osvrnula se i na ono što joj ljudi govore o njezinom sinu.

'Naše šetnje izgledaju tako da smo Josip i ja stalno u stanju pripravnosti. Jer Jaki voli neočekivana zaletavanja prema cesti, uletavanja u haustore, dućane, zaletavanja i grljenje nepoznatih ljudi. Jučer sam ga unaprijed odmicala u stranu jer su pred nama bile kante za smeće, a on se pored kante brzo nagnuo, prešao rukom preko kante i brzo polizao ruku’, napisala je.

'Evo 'Ne izgleda autistično'. Što god to značilo. Volim na to reći 'to smo dodatno platili, da ne izgleda autistično'. Ali opet kad ga vidim ovako kako veselo i zadovoljno skakuće - moje srce je puno, i izvuče mi osmijeh na lice. Pa pogledajte Jakija i njegovu radost života, i pokušajte i Vi pronaći pozitivnu stranu što god Vas mučilo, i nek je i vama vesela i radosna ova nedjelja’, dodala je.

Više fotografija Marijane Mikulić s obitelji pogledajte u galeriji: