Toše nije jedini: Ove zvijezde poginule su u jezivim prometnim nesrećama, poznati glumac imao je samo 24 godine

U nastavku otkrivamo koje zvijezde su poginule u jezivim prometnim nesrećama, zbog čega su kod nekih nastale brojne teorije zavjere.

Slavko Midzor/PIXSELL

Na današnji dan prije 17 godina u prometnoj nesreći kod Nove Gradiške poginuo je Toše Proeski. Imao je samo 26 godina. S obzirom na to da fanovi, kao i u slučajevima mnogih obožavanih zvijezda, nisu mogli prihvatiti da Toše više nema, o njegovoj smrti se stalno kuju nove teorije zavjere.

Davor Puklavec/PIXSELL 

No nije od jedini. U nastavku otkrivamo koje zvijezde su poginule u jezivim prometnim nesrećama, zbog čega su kod nekih nastale brojne teorije zavjere.

Princeza Diana

Nikad prežaljena princeza Diana poginula je 31. kolovoza 1997. u Parizu u stravičnoj prometnoj nesreći u kojoj je smrtno stradao i njezin partner Dodi al Fayed. Već punih 27 godina ne prestaju teorije zavjere o okolnostima nesreće.

parkerphotography / Alamy / Alamy / Profimedia 

Dok jedni tvrde da je kriv pijani vozač, drugi spominju Fiat Uno koji je misteriozno nestao iz tunela, treći krive britansku kraljevsku obitelj, dok ostatak javnosti smatra da je to bila prometna nesreća koja se mogla dogoditi svakome.

Grace Kelly

Supruga princa Raniera od Monaka, Grace Kelly, poginula je 14. rujna 1982. u nesreći koja se dogodila u Monaku. Navodno je izletjela s ceste nakon što je pretrpjela moždani udar, a s njom u automobilu bila je njena kći Stephanie koja je preživjela nesreću.

Profimedia 

Na njezin sprovod u rujnu 1982. u ime kraljice Elizabete II. došla je tada nova britanska princeza Diana, koja nije ni slutila da će za 15 godina doživjeti istu sudbinu.

James Dean

Jedan od najpoznatijih glumaca svih vremena, James Dean, poginuo je u automobilu sa samo 24 godine. Vozio je Porsche Spyder koji su zvali 'Mali gad', a kasnije i ukletim autom.

Profimedia 

Navodno su ga prijatelji upozoravali da se s tim automobilom događa nešto čudno, ali nije slušao te je krenuo na utrku u Kaliforniju na koju nikad nije stigao, jer se automobil nije zaustavio na raskrsnici te je Dean skončao slomljenog vrata. Kasnije su se pojavile teorije da uopće nije mrtav, nego unakažen te da zbog toga glumi vlastitu smrt.

Dražen Petrović

Proslavljeni hrvatski košarkaš, Dražen Petrović, poginuo je 7. lipnja 1993. i za sobom ostavio uplakanu Hrvatsku i veliki dio svjetske javnosti. Automobil marke Golf vozila je njegova tadašnja djevojka Klara, koja se od tog dana nije pojavila u javnosti.

youtube/screenshot 

Šok koji je hrvatska i svjetska javnost doživjela nakon pogibije najboljeg košarkaša u povijesti Hrvatske trajao je godinama, a Dražen Petrović ostao je legenda Šibenika, Hrvatske i NBA lige.

Paul Walker

Zvijezda ‘Brzih i žestokih’, Paul Walker, također je poginuo u prometnoj nesreći. Glumac je preminuo 30. studenog 2013. u predgrađu Los Angelesa, a Porsche Carreru vozio je njegov prijatelj.

Profimedia 

Nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom, zabili su se u rasvjetni stup te je automobil odmah planuo. Walker je na mjestu ostao mrtav.