Poruka Kate Middleton kida dušu: Meghan i Harry su plakali od tuge, hoće li joj se sada javiti?

Odbjegli kraljevski par u ovome će se zasigurno prepoznati.

James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kate Middleton sve češće objavljuje emotivne poruke, a na njih se obraća posebna pažnja otkako se princeza povukla iz javnosti zbog karcinoma.

Društvene mreže kao da su sve prisutnije u njenom životu, kao i pokazivanje suosjećanja s bolesnima i svima koji su doživjeli bolne gubitke.

Instagram 

Njezina zadnja poruka je motivirana Tjednom podizanja svijesti o gubitku bebe, a mnogi nagađaju da je njome poslat i 'tajni znak' Meghan Markle i princu Harryju koji su doživjeli ovo teško iskustvo.

'Tjedan podizanja svijesti o gubitku bebe je važan trenutak za pružanje podrške svima koji su doživjeli ovaj strašan gubitak. Šaljem ljubav, snagu i nadu svima koji su pogođeni', napisala je Kate na Instagramu uz fotografiju svijeće, a objavu je potpisala slovom C. Kao što je poznato, potpis C (Catherine) znači da poruka dolazi osobno od Kate, a ne od PR tima koji brine o društvenim mrežama princa i princeze od Walesa.

Podsjetimo, Meghan je u studenom 2020. godine otkrila da je imala spontani pobačaj opisujući da je tada osjetila 'gotovo nepodnošljivu tugu'. Do pobačaja je došlo u srpnju te godine, kada je njezin i Harryjev sin Archie imao godinu dana.

'Znala sam, dok sam stezala u rukama svoje prvo dijete, da gubim drugo', napisala je Meghan u članku za New York Times. Danas je sretna majka dvoje djece, sina Archieja i kćeri Lilibet. Megan je tada podsjetila i da su 'gubitak i bol pogađali svakoga od nas u 2020. godini'.

Profimedia 

U svojim memoarima 'Rezerva', princ Harry je otkrio da su on i Megan plakali i da se osjećao 'potpuno beznadno' dok su napuštali bolnicu sa svojim nerođenim djetetom.

'Otišli smo na jedno mjesto, tajno mjesto koje smo samo mi znali. Pod krošnjom raskošnog banjanovog drveta, dok je Meg plakala, rukama sam iskopao rupu i nježno spustio mali zavežljaj u zemlju', opisao je princ, piše Lepa i Srećna.