Nakon toga je pronađen mrtav: Posljednja objava Liama Paynea prije smrti slama srca

Zadnju fotografiju objavio je samo nekoliko sati prije smrti.

Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vijest da je nekadašnji član boy benda One Direction, Liam Payne (31), umro jučer je šokirala obožavatelje diljem svijeta. Slavni Britanac pronađen je mrtav ispred hotela u Buenos Airesu, nakon pada s trećeg kata.

U trenutku smrti, Liam je bio u vezi s influencericom Kate Cassidy koja je s njim boravila u Južnoj Americi, no vratila se u Miami par dana prije njegove smrti.

'Bila sam tako spremna otići. Iskreno, volim Južnu Ameriku, ali mrzim predugo ostajati na jednom mjestu. A tamo smo trebali biti otprilike pet dana. Pretvorilo se u dva tjedna. Bila sam kao: 'Trebam ići kući', objavila je tada na društvenim mrežama.

Ipak, samo nekoliko sati prije smrti, Liam je na Snapchatu podijelio snimku koja prikazuje njegov 'divan dan u Argentini'. Glazbenik je ispričao kako 'samo uživa u doručku iako je 13 sati' zajedno s Cassidy.

'Ovo je čudan video','Doslovno sam ovo vidjela prije dva sata i sad je izbrisano i njega više nema', 'Jesam li jedini koji je primijetio suze u njegovim očima?', 'Izgledao je kao da mu je svega dosta', samo su neki od komentara ispod objave.

Posljednje fotografija koju je objavio bila je ona na kojoj u kupaćem kostimu pozira s Cassidy u ogledalu, s blagim osmijehom na licu.

snapchat 

Policija trenutno ispituje mogućnost samoubojstva, jer još uvijek nije dokazano da je riječ o slučajnom padu. Istraga je u tijeku te će se više znati u narednim danima.

Iza sebe je ostavio sedmogodišnjeg sina Beara, kojeg je dobio u vezi s 10 godina starijom britanskom pjevačicom Cheryl Cole. Njegova veza s Cheryl izazivala je velik interes medija, jer je bila članica žirija X Factora kada se, tad još maloljetni Liam, natjecao. Vezu su započeli kasnije, a nakon prekida ostali su u dobrim odnosima kako bi zajedno odgajali sina.

Više fotografija Liama Paynea pogledajte u galeriji: