Bivša zaručnica Liama Paynea otkrila jezivu istinu dva dana prije tragedije: Ono što joj je rekao ledi krv u žilama

Maya ga je nedavno čak i tužila zbog opsesivnog kontaktiranja, što je Liamu navodno jako teško palo.

Profimedia

Svijet je u šoku nakon vijesti o smrti britanskog glazbenika Liama Paynea. Nekadašnji član boy benda One Direction pronađen je mrtav u jednom hotelu u Buenos Airesu, nakon što je pao s trećeg kata. Imao je 31 godinu.

U trenutku smrti, Liam je bio u vezi s influencericom Kate Cassidy koja je s njim boravila u Južnoj Americi, no otputovala u Miami dva dana prije njegove smrti. Samo nekoliko sati prije nego što je pronađen mrtav, Liam je na Snapchatu objavio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju u kupaćim kostimima.

snapchat 

Ipak, u središtu medijske pozornosti u posljednje vrijeme našla se njegova veza s bivšom zaručnicom Mayom Henry, koja je protiv njega pokrenula sudski postupak. Par je bio u vezi tri godine, a konačno su prekinuli 2022. godine. Kako je prenio Daily Mail, optužila ga je za 'opsesivno kontaktiranje nje, njezinih prijatelja i obitelji'.

'Šalje mi toliko poruka da će mi mobitel eksplodirati. Koristi i druge brojeve, piše mojoj mami, prijateljima. Uvijek s drugih brojeva mobitela. Radi nove račune. Svaki put kad vidim da netko iskoči na mom telefonu, pomislim 'Evo nas opet’, ispričala je pa dodala:

'On je taj koji stalno radi čudna s*anja, a mogu dodati i da je doslovno rekao da je razlog zašto ima sve te ljude na svom prokletom Snapchatu, koji očito ima godinama, i porukama, taj što lovi One Direction obožavatelje jer su mu vjerni.'

PALACE LEE / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Također, ranije ovog tjedna gostovala je u podcastu The Internet Is Dead gdje je priznala da je Liam često govorio o smrti i govorio joj da se ne osjeća dobro.

'Otkako smo prekinuli slao mi je poruke da nije dobro. Uvijek bi se igrao sa smrću i govorio: 'Pa, umrijet ću. Nisam dobro'. Jednom sam mu pokušala pomoći, a on nije prihvatio. Slao je mojoj mami poruku: 'Nisam dobro, neka me Maya kontaktira' jer ja nisam odgovarala. Uvijek je isti ciklus', ispričala je.

Profimedia 

Podsjećamo, Liam je iza sebe ostavio sedmogodišnjeg sina Beara, kojeg je dobio u vezi s 10 godina starijom britanskom pjevačicom Cheryl Cole. Njegova veza s Cheryl izazivala je velik interes medija, jer je bila članica žirija X Factora kada se, tad još maloljetni Liam, natjecao. 

Policija trenutno ispituje mogućnost samoubojstva, jer još uvijek nije dokazano da je riječ o slučajnom padu. Istraga je u tijeku te će se više znati u narednim danima.

Više fotografija Liama Paynea pogledajte u galeriji: