Cure uznemirujući detalji o smrti Liama Paynea: Otkriveno što se događalo prije nego je pao s balkona

Detalji tragične nesreće još se istražuju, no strani mediji intenzivno pišu o događajima koji su prethodili njegovoj smrti.

KIERAN / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svijet je šokirala iznenadna smrt bivšeg člana grupe One Direction Liama Paynea, koji je poginuo nakon pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu.

Detalji tragične nesreće još se istražuju, no strani mediji intenzivno pišu o događajima koji su prethodili njegovoj smrti.

Daily Mail piše da je osoblje hotela Casa Sur u Buenos Airesu zvalo pomoć zbog agresivnog muškarca za kojeg se sumnjalo da je bio pod utjecajem narkotika i alkohola.

LNA/Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Payne se prije pada nalazio u hotelskom lobiju, a mediji pišu da se 31-godišnji glazbenik ponašao nepredvidljivo. Navodno je razbio laptop, nakon čega ga je osoblje odvelo u hotelsku sobu I pozvalo policiju.

'Kad je pri svijesti, uništava cijelu sobu i trebate poslati nekoga', rečeno je u pozivu.

Pjevaču nije bilo spasa nakon pada s trećeg kata balkona te je u srijedu navečer proglašen mrtvim.

Profimedia 

Liam Payne je bio engleski pjevač. Proslavio se kao član boy benda One Direction. Payne je kao pjevač debitirao 2008. kada je bio na audiciji za britansku televizijsku seriju The X Factor.

Nakon što je eliminiran na natjecanju, ponovno je otišao na audiciju 2010. i stavljen je u grupu s još četiri dečka kako bi osnovali One Direction, koji je postao jedan od najprodavanijih boy bendova svih vremena.

Liam Payne je bio u vezi s deset godina starijom britanskom pjevačicom Cheryl Cole, s kojom ima sina Beara.