Procurile zastrašujuće fotografije iz hotelske sobe Liama Paynea: Jezivo je kako je proveo posljednje trenutke

Obožavatelji diljem svijeta opraštaju se od britanskog glazbenika.

LNA/Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Vijest o smrti bivšeg člana grupe One Direction, Liama Paynea, jučer je šokirala obožavatelje diljem svijeta. Britanski glazbenik poginuo je nakon pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu. Imao je 31 godinu. Iako okolnosti koje su dovele do tragedije još uvijek nisu poznate, Daily Mail izvijestio je kako je osoblje hotela Casa Sur u Buenos Airesu zvalo pomoć zbog agresivnog muškarca za kojeg se sumnjalo da je bio pod utjecajem narkotika i alkohola.

Na društvenim mrežama sada su se pojavile i potresne fotografije iz hotelske sobe u kojoj je Liam navodno boravio, a prizori su zaprepastili javnost. Možete ih pogledati OVDJE.

Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, na fotografijama se mogu vidjeti razbijen televizor, upaljač i vrh limenke gaziranog pića sa spaljenim metalom. U kadi su pronađeni ostaci svijeća i aluminijske folije.

Prije tragičnog pada, Payne se prije pada nalazio u hotelskom lobiju, a navodno je razbio i laptop, nakon čega ga je osoblje odvelo u hotelsku sobu te pozvalo policiju.

'Kad je pri svijesti, uništava cijelu sobu i trebate poslati nekoga', rečeno je u pozivu. S njim je u Južnoj Americi boravila i djevojka Kate Cassidy, koja se vratila u Miami dva dana prije njegove smrti.

KIERAN / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Samo nekoliko sati prije smrti, Liam je na svom službenom Snapchat profilu podijelio fotografiju s Kate, na kojoj poziraju u kupaćim kostimima. Nedugo prije toga, objavio je i snimku koja prikazuje njegov 'divan dan u Argentini'. Glazbenik je ispričao kako 'samo uživa u doručku iako je 13 sati' zajedno s Cassidy.

Podsjećamo, Liam je iza sebe ostavio sedmogodišnjeg sina Beara, kojeg je dobio u vezi s 10 godina starijom britanskom pjevačicom Cheryl Cole.

Više fotografija Liama Paynea pogledajte u galeriji: