'Treba mu tata...': Zadnje riječi Liama ​​Paynea o sinu prije šokantne smrti slamaju srce

Facebook

Srceparajuće posljednje riječi Liama Paynea o njegovom sinu Bearu ponovno su izašle na površinu nakon pjevačeve šokantne smrti u 32. godini života.

Bivši član One Directiona pao je s trećeg kata hotela CasaSur Palmero u Buenos Airesu nešto poslije 17 sati u srijedu navečer.
Istraga o njegovoj smrti još je u tijeku, a glasnogovornik službe hitne pomoći Alberto Crescenti izjavio je da je Payne pretrpio 'teške ozljede koje nisu spojive sa životom.'

Liam je u ožujku 2017. dobio sina Beara Greyja s pjevačicom Cheryl Cole, a u kolovozu ove godine progovorio je o danas sedmogodišnjem dječaku, o kojem nije često govorio.

U videu na Instagramu postavljenom povodom Liamovog rođendana, danas pokojna zvijezda je poručila pratiteljima: ‘Ipak još nisam dobio nikakve čarape za tatu. Malo ću kasnije razgovarati sa svojim sinom, zbog čega sam jako uzbuđen.’

'Neka mu je sa srećom. Postao je tako velik. On je veliki dječak I izgleda kao mini ja. Kao da nam treba još mene u ovom svijetu', dodao je.

Liam je započeo vezu s Cheryl Cole nakon njezinog razvoda od Jean-Bernarda Fernandez-Versinija, a njihov sin rođen je sljedeće godine. Međutim, 2018. godine par se razišao.

Profimedia 

Nakon kratke veze sa supermodelom Naomi Campbell, pjevač je 2019. počeo hodati s Mayom Henry - a sljedeće godine se zaručio. Dvije godine kasnije razišli su se.

Samo nekoliko dana prije Liamove smrti, Henry je pokrenula pravni postupak protiv njega, optuživši ga za opsesivan kontakt i okretanje svojih obožavatelja protiv nje. Nedugo nakon njegove smrti, Maya je preko svog glasnogovornika poručila da je u šoku.

Do svoje smrti, Payne je bio u vezi s Kate Cassidy, s kojom je počeo hodati u listopadu 2022.

Profimedia 

I Liam i njegova bivša Cheryl uglavnom su držali svog sina podalje od očiju javnosti. Tijekom intervjua za People 2022., pjevač je otkrio da ga njegov sin gleda kao da je superjunak.

'Viđam ga dva puta tjedno, ponekad tri puta tjedno. I trudim se da kad ga vidim ima 100 posto mog vremena. Pazim da ne razgovaram telefonom ili da se ne motam negdje drugdje. Volim mu dati te trenutke i važno je, to mu treba u životu. Potreban mu je tata u životu i sretan sam što me gleda kao superheroja i nadam se da će tako i ostati', rekao je.

Liam je navodno pao s hotela u Buenosu u Argentini u srijedu oko 17 sati po lokalnom vremenu.