'To je bila moja mala smrt': Suzana Mančić zbog intimne snimke nije izlazila iz kuće, skoro je ostala i bez posla

Uvijek je iskreno govorila o svojoj prošlosti.

Instagram

Bivša Loto djevojka Jugoslavije, Suzana Mančić, u privatnom i profesionalnom životu proživjela je pakao kada su 2005. u javnost procurile njezine intimne snimke. TV voditeljica, glumica i pjevačica tada se na neko vrijeme povukla iz javnog života, no zatim se vratila snažnija no ikad.

'Kad sam bila privatno otvorena, svatko me mogao povrijediti kako je htio, a to je bila užasna degradacija mene kao žene i moja profesionalna degradacija. S jedne strane, bila je to mala smrt koju sam doživjela i srećom preživjela. Tada sam privatno bila jako povrijeđena, na stupu srama', priznala je sada za Kurir pa se osvrnula i na padove u karijeri:

Instagram 

'Što se tiče mog profesionalnog života, najteže mi je bilo ako sam zakasnila na avion. Događalo se da sam zabrljala letove, u ono doba velike Jugoslavije kad se puno radilo. Dogodilo mi se da jednostavno pogriješim u rasporedu. Na povratku iz New Yorka dolazim na aerodrom JFK i vidim prazan Jatov šalter. Pitam: 'Pa kad polijeće avion?', a službenica mi odgovara: 'Gospođo, to je bilo jučer.' A onda se morate uhvatiti nekih drugih obaveza. Trebala sam letjeti izravno u Düsseldorf i to je bila najveća avantura i najveći udarac za moj džep u mojoj karijeri, ali i najveća šteta.'

Inače, Suzana je poznata po svojoj iskrenosti i otvorenosti, a mnoge je iznenadilo i kada je nedavno progovorila o svojim primanjima nakon odlaska u mirovinu prošle godine.

'Nekad imaš novca pa sebi priuštiš nešto što želiš, ali i nemati nije strašno. Strašno je kad nemaš za lijek, za neke osnovne stvari, ali hvala Bogu, penzija stiže. Nekom sam se izlanula kolika mi je penzija, onda su portali gorjeli kao 'skandalozno kolika je penzija Suzane Mančić, 53.000 dinara, što je otprilike oko 450 eura'. Pa dobro, za ne daj Bože, žive ljudi od tolike penzije', izjavila je Suzana, prenosi Blic.

Instagram 

Podsjećamo, Suzana sa suprugom Simeoneom Ocomokosom održava vezu na daljinu već 23 godine jer grčki biznismen živi u Grčkoj, a Suzana na relaciji Srbija-Grčka, tako da je stalno u avionu.

Više fotografija Suzane Mančić pogledajte u galeriji: