Detalji tragedije lede krv u žilama: Otkriveno od čega je umro Liam Payne

Liječnici su mogli samo potvrditi njegovu smrt.

AA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Liam Payne, bivši član grupe One Direction preminuo je u srijedu nakon pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu. Imao je 31 godinu. Balkon s kojeg je Payne pao nalazi se na 13 metara visine.

Kako se sad doznaje, ostao je na mjestu mrtav jer su njegove ozljede, među kojima je i fraktura lubanje, bile preteške. 

Strani mediji pišu da je 31-godišnja zvijezda jučer poslijepodne skočila s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Liječnici su mogli samo potvrditi njegovu smrt.

The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Alberto Crescenti, voditelj hitne službe Buenos Airesa, otkrio je da je Payne imao 'frakturu lubanje i iznimno ozbiljne ozljede koje su dovele do njegove smrti na licu mjesta.

Također je rekao za TN televiziju da je Payne bio mrtav kada su bolničari stigli u 17 sati po lokalnom vremenu.

'Naša je uloga bila brzo otići tamo, pružiti liječničku pomoć i pokušati ga reanimirati, ali njegove ozljede bile su nespojive sa životom', dodao je.

The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Payneov identitet potvrdile su hitne službe provjerom njegove putovnice, ali policija još nema uvjerljive dokaze o okolnostima njegova pada. Policija u forenzičkim odijelima kasno je sinoć detaljno pregledavala njegovu sobu i balkon, nakon što su njihovi kolege na mjestu gdje je Payne preminuo podigli crveni šator.

Payne je s djevojkom Kate Cassidy ranije ovog mjeseca stigao u Argentinu zbog koncerta bivšeg kolege iz benda Nialla Horana. Ona je otišla prije dva dana, ali on je ostao.

Otprilike u isto vrijeme, njegova bivša zaručnica Maya Henry optužila ga je da je i dalje stalno kontaktira i napada.