Samo nekoliko trenutaka prije smrti: Procurila zadnja fotografija Liama Paynea, evo što je radio

Fotografija je prikazana na lokalnoj mreži America TV te prikazuje Paynea kako nosi bijelu majicu bez rukava s vidljivim tetovažama.

Pedro&Elena / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Osvanula je fotografija tragično preminulog glazbenika Liama Paynea, koji se naizgled vraća u svoju hotelsku sobu u Buenos Airesu. Riječ je o navodno posljednjoj fotografiji pjevača prije nego što je pao s trećeg kata balkona hotelske sobe. 

Fotografija je prikazana na lokalnoj mreži America TV te prikazuje Paynea kako nosi bijelu majicu bez rukava s vidljivim tetovažama. Pogledati je možete u videu:

Voditelj je rekao da je to posljednji put da je bivši pjevač grupe One Direction viđen živ prije nego što je liftom stigao do svoje sobe.

Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsjetimo, Alberto Crescenti, voditelj hitne službe Buenos Airesa, otkrio je da je Payne imao 'frakturu lubanje i iznimno ozbiljne ozljede koje su dovele do njegove smrti na licu mjesta'. Također je rekao za TN televiziju da je Payne bio mrtav kad su bolničari stigli u 17 sati po lokalnom vremenu.

AA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA 

'Naša je uloga bila brzo otići tamo, pružiti liječničku pomoć i pokušati ga reanimirati, ali njegove ozljede bile su nespojive sa životom', dodao je.