Samo dva dana prije nego je poginuo: Otkriveno zašto je Liama Payna cura naglo ostavila samog u Argentini

U ponedjeljak je Kate (37) objavila video na TikToku u kojem je otkrila da se vraća kući u Floridu nakon što je provela dva tjedna s Liamom u Argentini.

TikTok

Djevojka Liama Paynea Kate Cassidy ostavila je pjevača u Argentini te se vratila u SAD samo dva dana prije njegove smrti.
Pjevač (31) preminuo je u srijedu nakon pada s balkona svoje sobe u hotelu Casa Sur Palmero u Buenos Airesu.

U ponedjeljak je Kate (37) objavila video na TikToku u kojem je otkrila da se vraća kući u Floridu nakon što je provela dva tjedna s Liamom u Argentini.

Dodala je kako je prvotno planirala ostati u Argentini 'pet dana' i bila je ‘zbilja spremna otići kući’.

'Moram otići doma', rekla je u videu, kojim je zabilježila svoj let nazad u SAD.

Kate i Liam prvotno su odletjeli u Buenos Aires kako bi gledali koncert njegovog bivšeg kolege iz benda Nialla Horana 4. listopada. Nakon što se ona vratila kući, Liam je ostao u Argentini. Liamova posljednja objava na Snapchatu prikazuje ga kako sretno pozira sa svojom partnericom. Istu fotografiju Kate je objavila za njegov 30. rođendan prošle godine.

Instagram 

Daljnje objave iz posljednjih trenutaka života zvijezde pokazale su ga kako uživa u kasnom doručku u svojoj hotelskoj sobi, gdje je otkrio da se par 'budio u 13 sati svaki dan'.

'Lijep dan u Argentini', napisao je pored sljedećeg selfieja, a potom je dodao da je ‘jako sretan što je dobio nešto vremena za sebe’.

TMZ izvještava da se, unatoč tome što su Liam i Kate zajedno otputovali u Južnu Ameriku, ona vratila kući 14. listopada, a on se navodno sam prijavio u hotel Casa Sur.

snapchat 

Glasnogovornik gradske službe hitne pomoći Alberto Crescenti rekao je da je pao s oko 13 metara i zadobio 'teške ozljede koje nisu spojive sa životom'.

'Poslije smo saznali da je bio poznati pjevač. Nažalost, ozljede koje je zadobio prilikom pada pokazale su se kobne. Nije bilo mogućnosti da ga se oživi’, dodao je.

KIERAN / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kate i Liam počeli su izlaziti u listopadu 2022., a kasnije te godine zajedno su se pojavili na crvenom tepihu na dodjeli Fashion Awards.

U svibnju 2023. par je pokrenuo glasine o razdvajanju, a izvor je za US Weekly rekao: 'Liam i Kate su prekinuli.' U lipnju su snimljeni kako tajedno uživaju u Londonu, a kasnije te godine ona ga je podržala kad je hitno prevezen u bolnicu s 'ozbiljnom infekcijom bubrega'.