Prizori koji su šokirali sve: Procurile fotografije tijela Liama Paynea nakon pada s balkona

Na fotografijama su se vidjeli pjevačeva ruka, struk i tetovaže nakon pada s balkona u hotelu u Argentini.

AA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Ne stišavaju se reakcije zbog smrti glazbenika Liama Paynea, koji je pao s trećeg kata balkona hotelske sobe u Buenos Airesu. TMZ je na svojim internetskim stranicama objavio fotografije njegova tijela, a nakon žestokih reakcija obožavatelja - obrisao ih je.

Pedro&Elena / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako navodi Daily Mail, na fotografijama su se vidjeli pjevačeva ruka, struk i tetovaže nakon pada s balkona u hotelu u Argentini. Objavljena je i fotka policijskog šatora koji je bio postavljen nad Liamovim tijelom u hotelu Casa Sur u Buenos Airesu.

LNA/Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

'Ovo je odvratno i toliko jadno. Upravo je preminuo i vi mislite da je OK objavljivati fotografije mrtvog tijela na internetu. Zgrožena sam', 'Ljudi, je li vi razumijete da on ima sina?', 'Kako su ovo uopće mogli napraviti?', samo su neki od komentara na društvenoj mreži X.

Zac Goodwin / PA Images / Profimedia 

Podsjetimo, Alberto Crescenti, voditelj hitne službe Buenos Airesa, otkrio je da je Payne imao 'frakturu lubanje i iznimno ozbiljne ozljede koje su dovele do njegove smrti na licu mjesta'. Također je rekao za TN televiziju da je Payne bio mrtav kad su bolničari stigli u 17 sati po lokalnom vremenu.

AA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA 

'Naša je uloga bila brzo otići tamo, pružiti liječničku pomoć i pokušati ga reanimirati, ali njegove ozljede bile su nespojive sa životom', dodao je.