'Srce nam je slomljeno, potpuno smo shrvani': Obitelj Liama Paynea je neutješna, njihova poruka tjera suze na oči

Njegovi roditelji Karen i Geoff te sestre Nicola i Ruth izdali su priopćenje nakon strašne tragedije.

Supplied by LMK Media / Landmark / Profimedia

Slomljena obitelj Liama Paynea oglasila se nakon tragične smrti nekadašnje zvijezda grupe One Direction.

'Srce nam je slomljeno. Liam će zauvijek živjeti u našim srcima i pamtit ćemo ga po njegovoj dobroj, duhovitoj i hrabroj duši. Mi kao obitelj podržavamo jedni druge najbolje što možemo te tražimo privatnost i prostor u ovom groznom periodu', napisali su članovi obitelji u priopćenju.

Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Daily Mail izvijestio je da je obitelj potpuno shrvana i da su se okupili u obiteljskoj kući u Wolverhamptonu. Pjevačeve sestre Nicola i Ruth u kuću su stigle rano jutros, gdje su se pridružile majci Karen i ocu Geoffu.

'Potpuno smo shrvani viješću', poručuju članovi pjevačeve obitelji.

Podsjetimo, bivši član grupe One Direction Liam Payne preminuo je u dobi od 31 godinu u padu s terasa hotela u Buenos Airesu u srijedu navečer.

Pao je s trećeg kata hotela, navodi se u priopćenju policije Buenos Airesa. Osoblje hotela zatražilo je hitnu policijsku pomoć neposredno pre nego što je Payne pao.

The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

'Imamo gosta koji je pretjerao s upotrebom droge i alkohola. Razbija stvari, uništio je cijelu sobu', rekao je menadžer hotela u pozivu koji je uputio policiji.

Zatražio je i da hitno pošalju nekoga jer osoblje nije znalo je li život gosta ugrožen. Također, menadžer je istaknuo da osoblje hotela nije moglo ući u sobu u kojoj je gost boravio prethodna dva dana.

LNA/Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Pablo Policicchio, direktor komunikacija Ministarstva sigurnosti Buenos Airesa, za Associated Press je rekao da je Peyne skočio s balkona svoje sobe. Policija je odmah požurila u hotel kao odgovor na hitan poziv upozoravajući na 'agresivnog čovjeka koji bi mogao biti pod utjecajem droge ili alkohola'.

Fotografije Payneove hotelske sobe, koje je objavila policija Buenos Airesa, prikazuju razbijeni televizor. Vlasti sada istražuju okolnosti njegove smrti i provode obdukciju, piše Kurir.