23 godine starija ostavila ga je iz uvredljivog razloga: Liam Payne bio je u vezi s jednom od najljepših žena svijeta

Glazbenika su 2019. povezivali sa slavnom manekenkom, koja je 23 godine starija od njega.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ne stišavaju se reakcije zbog smrti glazbenika Liama Paynea, koji je pao s trećeg kata balkona hotelske sobe u Buenos Airesu. Pjevač je iza sebe ostavio 7-godišnjeg sina Beara, kojeg je dobio s 10 godina starijom pjevačicom Cheryl Cole.

DOMINIQUE JACOVIDES / Bestimage / Profimedia 

Liam je do smrti bio u vezi s Kate Cassidy, a mnogi ne znaju da je ljubio i Naomi Campbell, koja je po mišljenju mnogih jedna od najljepših žena svijeta. Glazbenika su 2019. povezivali sa slavnom manekenkom, koja je 23 godine starija od njega.

Profimedia 

Navodno su bili u vezi četiri mjeseca. Sve je, pišu strani mediji, počelo bezazlenim flertom na Instagramu, lajkanjem i komentiranjem objava. Liam ju je opisao kao savršenu, a Naomi je za njega rekla da ima prelijepu dušu.

VICTOR AUBRY / Sipa Press / Profimedia 

'Liam je izgubio glavu za Naomi i ne može vjerovati da je izabrala upravo njega. Često se viđaju, intimni odnosi su im nevjerojatni, a Liam o njoj misli da je prekrasna. Smatra se velikim sretnikom, jer kemija među njima je fantastična', otkrio je izvor blizak pjevaču prije nekoliko godina, piše Glossy.

Profimedia  Naomi Campbell

Ipak, nedugo nakon toga su prekinuli.

'Odlično su se slagali, ali nije im bilo suđeno. Sigurno će ostati prijatelji', rekao je tad izvor blizak paru.

Naomi je navodno ostavila Liama jer joj je postao dosadan.