'Vidio sam ljude kako ulaze i izlaze iz sobe pa čuo glasan vrisak': Potresno svjedočanstvo gosta hotela o Liamovoj smrti

Nakon tragedije oglasio se i jedan od gostiju koji je odsjeo u istom hotelu kao i pjevač.

Zac Goodwin / PA Images / Profimedia

Vijest o smrti glazbenika Liama Paynea, koji je pao s trećeg kata balkona hotelske sobe u Buenos Airesu, šokirala je fanove diljem svijeta. Nakon tragedije oglasio se i jedan od gostiju koji je odsjeo u istom hotelu kao i pjevač.

Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Za BBC je ispričao da se Liam nije htio fotografirati, ali da je izmijenio nekoliko riječi s njim.

'Bio sam cijeli dan u hotelu. Mislim da je odsjeo u sobi preko puta moje. Mislio sam da se u sobi nešto radi. Bilo je bučno, kao da je netko dizao teške predmete, lupalo se, bilo je glasno. Vidio sam ljude kako ulaze i izlaze iz sobe. Bilo je oko 16:00 - 16:30 kad sam čuo još jaču buku. Čuo sam stvarno glasan vrisak oko 16:45 - 17:00 sati', rekao je Doug Jones.

The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Dodao je kako mu je ovo prvi posjet nekoj državi izvan SAD-a pa je mislio da je zvuk sirene normalan. No kad je sišao, kaže, vidio je puno policajaca i shvatio da nešto nije u redu.

AA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA 

Podsjetimo, pjevač je pronađen mrtav ispred hotela Casa Sur u luksuznoj četvrti Palermo. Alberto Crescenti, voditelj hitne službe Buenos Airesa, otkrio je da je Payne imao 'frakturu lubanje i iznimno ozbiljne ozljede koje su dovele do njegove smrti na licu mjesta'.

AA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA 

Također je rekao za TN televiziju da je Liam bio mrtav kad su bolničari stigli u 17 sati po lokalnom vremenu.

'Naša je uloga bila brzo otići tamo, pružiti liječničku pomoć i pokušati ga reanimirati, ali njegove ozljede bile su nespojive sa životom', dodao je.