'Imala sam 19 kad me slavni glazbenik silovao u spotu': Užasna istina iza videa koji ima preko 30 milijuna pregleda

Glumica koju je slavni glazbenik silovao pred kamerama otkrila je gnjusne detalje.

Youtube / Screenshot

Mnoge žrtve obiteljskog nasilja suočavaju se s pitanjima zašto nisu progovorile ili otišle ranije. Ali za žene koje su optužile Marilyna Mansona za niz fizičkog, mentalnog i seksualnog zlostavljanja, a sada ih ima najmanje desetak, postoji dodatna prepreka. Od njih se također očekuje da objasne što su uopće radile s njim.

Jedna od njegovih žrtava bila je glumica Evan Rachel Wood koja je otkrila da je na snimanju njegovog spota bila silovana.

Profimedia  Marilyn Manson i Evan Rachel Wood

'Bilo je jutro i osjećala sam se kao da me pregazio kamion. A onda, gotovo histerično, podigla sam telefon. Bio je to jedan od onih trenutaka kad sam konačno trebala odlučiti: ili ću nastaviti životariti ili ću početi živjeti život punim plućima', otkrila je.

Nazvala je mamu i rekla da joj treba pomoć jer se upravo pokušala ubiti. 'Kad sam joj rekla da moram u bolnicu, nisam mislila na fizičke ozljede, već zdravlje psihe', istaknula je. Dodala je i da joj je taj vapaj za pomoći donio neko olakšanje.

Glumica je šokirala javnost kada je progovorila o užasima koje je doživjela od bivšeg partnera Marilyna Mansona. Svojim svjedočenjem pridružila se brojnim ženama koje su za seksualno zlostavljanje optužile Mansona.

'Ovdje sam danas kako bih razgovarala o Brianu Warneru, svijetu poznatim i kao Marilyn Manson', rekla je Evan Rachel Wood u službenom traileru za HBO-ov dokumentarni film.

Silovana pred kamerama

Glumica u traileru dokumentarca 'Phoenix Rising' otvoreno govori da ju je glazbenik silovao pred kamerama, dok su snimali spot za njegovu pjesmu 'Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)' 2007. godine.

YouTube  Evan Rachel Wood u spotu za pjesmu 'Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)'

'Počeo je stvarno prodirati u mene'

Video prikazuje intimne scene Wood i Mansona dok po njima pljušti lažna krv.

Glumica, koja je tada imala samo 19 godina, otkrila je da su je na snimanju 'hranili' apsintom do te mjere da je jedva bila svjesna da se pobuni kad je Manson imao odnos s njom pred kamerom.

Manson i njegov pravni tim su odbacili optužbe.

Profimedia  Marilyn Manson i Evan Rachel Wood

'Ništa nije bilo kako sam mislila da će biti', kaže Wood u dokumentarcu.

'Radili smo stvari koje nisu bile dogovorene. Razgovarali smo o simuliranoj sceni seksa, ali kad su kamere krenule, počeo je stvarno prodirati u mene. Nikad nisam pristala na to. Bio je potpuni kaos. Nisam se osjećala sigurno. Nitko nije pazio na mene', rekla je glumica.

Otkrila je kakav je bio na početku veze

Evan Rachel Wood je prije dvije godine prvi put progovorila o užasima koje je doživjela od Mansona, a tim povodom je otkrila kakav je pjevač bio na početku njihove veze.

'U početku je bio šarmantan i divan. Brzo mi je počeo govoriti da sam njegova srodna duša i navoditi me da se preselim kod njega. Prvi put smo prekinuli poslije godinu dana veze kada mi je posvetio pjesmu 'I Want to Kill You Like They Do in the Movies', a i u jednom intervjuu je rekao kako je fantazirao da me udara u glavu maljem', rekla je tada Evan.

Profimedia  Marilyn Manson i Evan Rachel Wood

Manson je optužen za monstruozna dijela, koja negira, a strani mediji pišu da sprema svoj veliki povratak na scenu uz pomoć Kanyea Westa.

Javno ga optužila na društvenim mrežama

Podsjetimo, Evan Rachel Wood se prošle godine oglasila na društvenim mrežama potresnom porukom u kojoj je imenovala Mansona kao svojeg zlostavljača.

'Ime mog zlostavljača je Brian Warner, koji je cijelom svijetu poznat kao Marilyn Manson. Počeo me 'njegovati' kada sam bila tinejdžerica i zlostavljao me najstrašnije moguće tijekom godina. Mozak mi je bio ispran i izmanipuliran do potpune pokornosti. Završila sam sa životom punim ucjene, straha, klevete i osvete. Sada sam tu kako bih otkrila opasnog čovjeka i spriječila ga da uništi još života, ali i da prozovem mnoge industrije koje su mu to omogućile. Podržavam žrtve koje više neće šutjeti', napisala je tada, prenosi Stil