One su ga posljednje vidjele živog? Policija traži dvije misteriozne žene koje su viđene s Liamom prije smrti

Daily Mail piše da su dvije misteriozne žene bile s Liamom noć prije njegove smrti.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ne stišavaju se reakcije zbog smrti glazbenika Liama Paynea, koji je pao s trećeg kata balkona hotelske sobe u Buenos Airesu. Daily Mail piše da su dvije misteriozne žene bile s Liamom noć prije njegove smrti. Navodi se da bi one mogle biti ključni svjedoci i da su ga posljednje vidjele živog.

Zac Goodwin / PA Images / Profimedia 

Obje žene su dan prije tragedije navodno čekale pjevača u predvorju hotela. Nema naznaka da bi one mogle biti umiješane u njegovu smrt, ali policija se nada da će uz njihovu pomoć uspjeti otkriti što se točno događalo prije pjevačeve smrti.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Daily Express piše da su ih ispitali policija i tužitelji, a njihova imena otkrivena su u nacionalnom TV programu. Britanski mediji nisu otkrili identitete spomenutih žena. Vjeruje se da su žene napustile hotel prije Liamove smrti.

VICTOR AUBRY / Sipa Press / Profimedia 

Inače, nakon tragedije oglasio se i jedan od gostiju koji je odsjeo u istom hotelu kao i pjevač. Za BBC je ispričao da se Liam nije htio fotografirati, ali da je izmijenio nekoliko riječi s njim.

Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

'Bio sam cijeli dan u hotelu. Mislim da je odsjeo u sobi preko puta moje. Mislio sam da se u sobi nešto radi. Bilo je bučno, kao da je netko dizao teške predmete, lupalo se, bilo je glasno. Vidio sam ljude kako ulaze i izlaze iz sobe. Bilo je oko 16:00 - 16:30 kad sam čuo još jaču buku. Čuo sam stvarno glasan vrisak oko 16:45 - 17:00 sati', rekao je Doug Jones.

The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Dodao je kako mu je ovo prvi posjet nekoj državi izvan SAD-a pa je mislio da je zvuk sirene normalan. No kad je sišao, kaže, vidio je puno policajaca i shvatio da nešto nije u redu.

AA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA 

Podsjetimo, pjevač je pronađen mrtav ispred hotela Casa Sur u luksuznoj četvrti Palermo. Alberto Crescenti, voditelj hitne službe Buenos Airesa, otkrio je da je Payne imao 'frakturu lubanje i iznimno ozbiljne ozljede koje su dovele do njegove smrti na licu mjesta'.

AA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA 

Također je rekao za TN televiziju da je Liam bio mrtav kad su bolničari stigli u 17 sati po lokalnom vremenu.

'Naša je uloga bila brzo otići tamo, pružiti liječničku pomoć i pokušati ga reanimirati, ali njegove ozljede bile su nespojive sa životom', dodao je.

LNA/Grosby Group / Grosby Group / Profimedia 

Liam je u trenutku pada s balkona bio sam, navode iz ureda tužitelja Argentine, prenosi Sky News. Tvrde da sve ukazuje na to, ali svejedno istražuju mogućnost umiješanosti trećih strana. Dodaju da je pjevač vjerojatno pao dok je bio polusvjestan ili potpuno bez svijesti.