U zadnjim danima života Liam Payne doživio dva gadna udarca: Svjedok opisao što se događalo u hotelskoj sobi smrti

Liam Payne doživio je dva velika udarca samo nekoliko dana prije svoje tragične smrti.

Kieran.Photo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Liam Payne doživio je dva velika udarca samo nekoliko dana prije svoje tragične smrti. Njegova izdavačka kuća Universal Music prekinula je suradnju s njim, a onda ga je napustio i njegov predstavnik za medije, otkriva Daily Mail.

Iako je prvobitno potpisao za Sony kao dio One Directiona, Liam je sklopio ugovor s Capitol Recordsom, izdavačkom kućom u vlasništvu Universala, u srpnju 2016. kada je započeo svoju solo karijeru sa samo 22 godine.

Supplied by LMK Media / Landmark / Profimedia 

Tada je objavljeno da je Liam bio 'oduševljen' kad je potpisao za Capitol, što se smatralo vrlo unosnim ugovorom. Capitol je podružnica Universala, ali je u nedavnom preustroju tvrtke potpao pod matičnu tvrtku.

Sinoć su gosti koji su odsjeli u istom hotelu kao i Payne podijelili svoja svjedočanstva o posljednjim trenucima zvijezde, a riječi koje su upotrijebili bile su ‘nasilni zvukovi’ i ‘vriskovi’.

AA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA 

Govoreći za BBC, gost Doug Jones je rekao: 'Mislio sam da popravljaju u sobi. Bilo je puno buke, poput dizanja teških predmeta, poput lupanja, puno glasnih, nasilnih zvukova. Vidio sam ljude iz hotela kako ulaze i izlaze iz te sobe, pa sam mislio da nešto popravljaju u sobi.’

'Dakle, oko 16:00, 16:30, čuo sam još buke, još uvijek sam radio, i čuo sam jako glasan, nasilan vrisak oko 16:45 – 17 sati', dodao je.

AA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA 

Sinoć je Universal Music Group objavio sliku Liama Paynea na Instagramu poručivši da su 'slomljeni' zbog njegove smrti.

'Shrvani smo tragičnom smrću Liama Paynea. Njegova ostavština nastavit će živjeti kroz njegovu glazbu i bezbrojne obožavatelje koje je inspirirao i koji su ga obožavali', napisali su.

Tu je objavu podijelio i Capital Records.

KIERAN / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Payne, star 31 godinu, pao je s trećeg kata hotela u glavnom gradu Argentine Buenos Airesu u srijedu navečer. Liječnici su samo mogli potvrditi njegovu smrt. Više izvora potvrdilo je MailOnlineu da je izdavačka kuća otkazala suradnju s pjevačem.

Nagađa se da je izdavanje njegovog drugog albuma stavljeno na čekanje prije prekida suradnje s Universalom.

U međuvremenu, također se može čuti da je Liamov predstavnik za medije dao ostavku ranije ovog mjeseca, što ga je ostavilo bez ikakvog predstavljanja u javnosti. Navodno je povod za sve činjenica da je Liamova bivša zaručnica Maya Henry pokrenula pravni postupak protiv pjevača zbog uznemiravanja.

PALACE LEE / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Kao da se cijela glazbena karijera koju je gradio osam godina otkako je krenuo u solo vode počela urušavati, nije je ostalo puno. To ga je sigurno slomilo', tvrdi izvor.