Ovo nitko nije očekivao: Hana Huljić Grašo prekinula šutnju na društvenim mrežama i podijelila predivnu vijest

Glazbenica se prije poroda pohvalila jednom lijepom viješću.

Instagram

Hana Huljić Grašo (33) ne voli se prečesto pojavljivati u javnosti, a rijetke su i njene objave na društvenim mrežama. Glazbenica je u srpnju 2022. godine postala majka djevojčice Albe, zbog čega je na neko vrijeme ostavila glazbenu karijeru po strani.

Ipak, cijelo vrijeme je pripremala pravu glazbenu poslasticu za djecu i roditelje, a dječje pjesme objavila je na svom YouTube kanalu pod nazivom Hana Baby Channel.

Iva Perinčić 

Sad Hana očekuje drugo dijete sa suprugom Petrom Grašom, a mediji su pisali da će sredinom studenog u njihovu obitelj stići dječak.

Instagram 

Glazbenica se prije poroda pohvalila jednom lijepom viješću. Objavljena je pjesma Marina Jakopića, za koju je njen brat Ivan Huljić napisao tekst i glazbu te napravio aranžman.

Hanin termin za porod je za mjesec dana, a pjevač pak ima zakazan nastup u Frankfurtu na 'Hrvatskoj noći' 16. studenog, piše Slobodna Dalmacija. Zbog toga se mnogi sada pitaju hoće li se povijest ponoviti i hoće li Grašo opet juriti s koncerta u rodilište?

Naime, kad je Hana u srpnju 2022. rodila njihovu kćerkicu Albu, Petar je bio na koncertu u Zagrebu. Kad su mu javili da Hana ima trudove, odmah je sjeo u automobil i uputio se u splitsko rodilište. 

Robert Gašpert 

Zbog ranije dogovorene gaže propustio je i Hanin i Albin izlazak iz rodilišta. Po njih je tada došla Hanina majka Vjekoslava Huljić, a Grašo je pjevao u Dubrovniku kao gost večeri na koncertu najboljih hrvatskih klapa.

'Dobra večer, Dubrovniče, dame i gospodo, dragi prijatelji. Što da vam kažem, klape se ne propuštaju, osim ako ne postaneš otac. Onda te zove prijatelj Zoran i kaže - možeš ne doć‘ i sačuvat ćeš taj dan s djetetom, a mene ćeš uništiti. I onda sam poljubio malu i došao tu s vama, šta ću', rekao je tad Grašo na koncertu, navodi Slobodna.