'Ostala sam plakati i jecati': Neda Ukraden pred njegovom udovicom pričala kako ju je povrijedio Rajko Dujmić

O njihovoj svađi pisala je i u svojoj autobiografskoj knjizi.

Dalibor Petko Show

Neda Ukraden gostovala je emisiji 'Dalibor Petko Show', gdje se prisjetila incidenta s Rajkom Dujmićem sa s snimanja njezine hit pjesme 'Zora je'.

'Pjesma se zvala 'Jovane labude'. Rekla sam Đorđu Novkoviću da to promijeni, ne mogu muškarcu pjevati labude. Predložili su da pjesma bude 'Milane labude', a ja se taman razvela od Milana i rekla da me mogu ubiti, ali da to neću pjevati. Kad sam rekla Rajku Dujmiću da neću pjevati, on se naljutio i prekinuli smo suradnju. Uzeo je sa sobom pet pjesama koje smo već snimili. Toliko sam bila u šoku da sam ostala plakati i jecati u studiju, da me nisu mogli utješiti', prisjetila se Neda.

'I nakon toga imali smo svađe oko teksta. Marina Tucaković je satima govorila da ima ideju, a ništa se nije događalo. Svi smo nešto pisali. Pa su predlagali da pjevam Zorane, Dragane, govorili su što će ti ova zora. Ja sam napisala 'Zora je svanula', a Marina nadopisala 'Suza je iz oka kanula', ispričala je Neda čija je pjesma prevedena na 13 jezika.

S Rajkom se pomirila na on nekoliko godina, a sada je u društvu njegove udovice Snježane Dujmić najavila da uskoro izlazi nova pjesma koja je ostala iz njegove pjesmarice.

Dalibor Petko Show 

Neda je o svađi s Rajkom pisala i u svojoj autobiografskoj knjizi 'Zora je svanula', koju je izdala prije dvije godine i u kojoj je podijelila i neke lijepe uspomene na njega.

'Nije se nikad ispričao, on nije takav čovjek.Veliki je emotivac, ali je jednostavno takav je prgav čovjek, svoj. Mi smo poslije surađivali, on je mene obožavao. Nakon nesretnog rata i kad je prestala ta komunikacija, sreli smo i rekao mi je: 'Znaš što stara, ja sam snimio s novom pjevačicom 'Oči tvoje govore', ali sam je tjerao stotinu puta da bar malo bude Neda Ukraden, ali nisam uspio. I zato si ti jedinstvena i zato se mi svađamo stalno', otkrila je Ukraden.

Podsjetimo,Rajko Dujmić preminuo je 4. kolovoza 2020. nakon teške prometne nesreće kraj Ravne Gore. Liječnici su se borili za njegov život danima, ali bezuspješno. Većinu svoje bogate karijere proveo je u grupi Novi fosili, a skladao je brojne bezvremenske hitove.