Indira ne može sakriti sreću: Jučer je za nju i Miroslava Levaka bio veliki dan

Indira je na društvenim mrežama otkrila da je i ovaj tjedan bio jako važan za njih.

Filip Hofer

Krajem srpnja pjevačica Indira Levak iznenadila je viješću da se razvodi od supruga Miroslava Levaka nakon 11 godina braka.Potom je prije tri tjedna objavila fotografije koje su otkrile da su se zajedno uputili na put. ‘'Avantura zove me! Via Monaco', napisala je pjevačica u opisu.

Story arhiva 

Fotografije su potaknule glasine da su se Indira i Miroslav pomirili, no oni ih zasad nisu komentirali.

Miroslav je prošlog petka bio s Indirom u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, gdje je ona zapjevala kao gošća na koncertu Dženana Lončarevića, u organizaciji Storyja. Miroslav je iz prvog reda snimao njen energični nastup koji je podigao publiku na noge.

Robert Gašpert 

Indira je na društvenim mrežama otkrila da je i ovaj tjedan bio jako važan za njih. Njihov brend namještaja sudjelovao je na velikom sajmu.

'Hvala svima koji su prepoznali priču IL LEOR-a kao hrvatski dizajnerski proizvod kojeg karakteriziraju estetika, dizajn i iznimna kvaliteta’, poručila je sinoć pjevačica pored fotografija s ministrima Nikolinom Brnjac i Brankom Bačićem te zagrebačkim gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem, a na jednoj od njih se nalazi Miroslav, koji je direktor njihove kompanije.