Liam se prije smrti svađao u hotelu s misterioznom ženom: Ono što joj je rekao šokiralo je sve

Pjevač je navodno viđen kako se svađa s jednom ženom u predvorju hotela u Buenos Airesu samo nekoliko sati prije nego što je pao s balkona.

KIERAN / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vijest o smrti glazbenika Liama Paynea šokirala je fanove diljem svijeta, a sad su procurili novi detalji tragedije. Naime, pjevač je navodno viđen kako se svađa s jednom ženom oko novca u predvorju hotela u Buenos Airesu samo nekoliko sati prije nego što je pao s balkona, tvrdi jedan od gostiju koji je odsjeo u istom hotelu, piše Daily Mail.

Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Michael Fleischmann iz Sjedinjenih Američkih Država tvrdi da je pjevač ženi neprestano ponavljao: 'Dat ću ti 20.000 dolara samo zato što mogu. Imam 55 milijuna dolara i volim pomagati ljudima'. Dodao je da je tri sata prije smrti Liam djelovao pomalo divlje dok se svađao s misterioznom ženom oko novca.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Fleischmann kaže da nije odmah prepoznao muškarca s engleskim naglaskom koji je stvarao nered u predvorju hotela, sve dok nije saznao za njegovu smrt. Dodao je da je Liam izgledao 'vrlo uzrujano i pomalo divlje'.

Zac Goodwin / PA Images / Profimedia 

Majka gospodina Fleischmanna se nadovezala.

'Izgledalo mi je kao da je toj ženi bilo iznimno neugodno s njim i djelovala je pomalo zabrinuto. U predvorju smo bili moj sin, Liam, ta žena, osoblje i ja. Menadžer je pokušavao smiriti Liama, osjećala se tjeskoba', ispričala je.

VICTOR AUBRY / Sipa Press / Profimedia 

Jedna od posljednjih osoba koje su vidjele Liama prije smrti bila je još jedna gošća koju su mediji nazvali Rebecca. Ispričala je da je pjevačevo ponašanje prije pada s balkona bilo 'uznemirujuće'. Tvrdi da ga je vidjela samo nekoliko trenutaka prije tragedije.

AA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA 

Tad joj je navodno rekao: 'Bio sam u boy bendu, zato sam toliko sje*an'. Ova žena kaže da ju je Liamovo priznanje šokiralo i da je u njegovom ponašanju postojalo 'nešto očajno'. Ona ga je navodno i fotografirala oko 12:26 po lokalnom vremenu, a nekih pola sata kasnije u hotel je pozvana policija zbog 'agresivnog muškarca'.

Kieran.Photo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ranije se oglasio još jedan gost koji je odsjeo u istom hotelu kao i pjevač. Za BBC je ispričao da se Liam nije htio fotografirati, ali da je izmijenio nekoliko riječi s njim.

KIERAN / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Bio sam cijeli dan u hotelu. Mislim da je odsjeo u sobi preko puta moje. Mislio sam da se u sobi nešto radi. Bilo je bučno, kao da je netko dizao teške predmete, lupalo se, bilo je glasno. Vidio sam ljude kako ulaze i izlaze iz sobe. Bilo je oko 16:00 - 16:30 kad sam čuo još jaču buku. Čuo sam stvarno glasan vrisak oko 16:45 - 17:00 sati', rekao je Doug Jones.

AA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA 

Dodao je kako mu je ovo prvi posjet nekoj državi izvan SAD-a pa je mislio da je zvuk sirene normalan. No kad je sišao, kaže, vidio je puno policajaca i shvatio da nešto nije u redu.