Brak im je izdržao preljube i afere: Kraljevski stručnjak otkrio zašto se Kate i William još nisu razveli

Nekoliko je razloga za to.

Profimedia

Kate Middleton i princ William u braku su od travnja 2011. godine, a čini se kako se vole kao i prvog dana. U braku su dobili troje djece, a kraljevski stručnjak otkrio je razloge zbog kojih je kraljevski par još zajedno.

Copetti/Photofab / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Prije svega, ključne su njihove osobnosti jer je to ono što održava iskru u odnosu princa i princeze. I dok se njihov odnos čini vrlo konzervativan javnosti, čini se kako tako nije u stvarnom životu. 

'William je jednom opisao Katein smisao za humor kao 'zločest', a svoj kao 'prljav', i ustvrdio da je to jedna od najvažnijih stvari koja ih je spojila', rekao je za strane medije Christopher Andersen, autor knjige 'The King: The Life of Charles III'. Vjeruje kako su se Kate i William morali malo prizemljiti i vruće igrice iz spavaće sobe staviti po strani zbog djece, ali još uvijek su tu jedno za drugo. Nasmijavaju se, a humor igra važnu ulogu u odnosu bračnih supružnika. 

Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Andersenov opis je u skladu s mišljenjem brojnih stranih medija - da je Kate još opuštenija kod kuće nego što je u javnosti, iako i ondje djeluje vrlo ležerno. Video koji je objavila u rujnu, kada je otkrila da je završila s procesom kemoterapija, dao je naslutiti kako Kate želi živjeti autentično nakon što je prošla kroz težak životni period. U tome je podržava William, a upravo je njegova potpora još jedan od razloga zašto se nisu razveli iako su im to mnogi predviđali s obzirom na šuškanja o brojnim aferama i Williamovoj ljubavnici

Danny Lawson-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Javnost je iznenadio spomenuti video u kojem su bili budući kralj i kraljica bili spontani jer ih je prikazao kao ljude koji u privatnosti svoga doma rade sve ono što i drugi, a sad su svima dali i mali uvid u to. Većini se svidjela ta poruka Kate i Williama, kojom je i pokazala kako su provodili vrijeme dok se liječila od raka, ali čini se da nije baš dobro sjela kralju Charlesu. Sve to grljenje, ljubljenje i valjanje po travi kao da mu je zasmetalo. 

Prince and Princess of Wales Instagram via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

'Nisu oni tinejdžeri', rekao je jedan izvor za strane medije, a drugi dodao kako video uopće nije u maniri kraljevske obitelji. 

Postavilo se pitanje zašto bi se Kate uopće trebala pridržavati tog stereotipnog pogleda na kraljevsku obitelj. Trebala bi moći izraziti svoje misli kako bi obožavatelji dobili uvid u njezinu osobnost. To, dakako, ne znači da bi Kate javno trebala stalno iskazivati ljubav prema suprugu - neka to i dalje čine kada su ona i William nasamo, ali bi trebala moći pokazati svoju razigranu stranu u javnosti.