'Pozvao nas je na maženje u lift, a onda je nju zgrabio za vrat': Javila se žena koja se družila s Liamom prije smrti

Svako malo cure novi detalji tragedije, a sad se javila žena koja tvrdi da je vidjela Liama netom prije smrti.

KIERAN / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ne stišavaju se reakcije zbog smrti glazbenika Liama Paynea, koji je pao s trećeg kata balkona hotelske sobe u Buenos Airesu. Svako malo cure novi detalji tragedije, a sad se javila žena koja tvrdi da je vidjela Liama netom prije smrti.

KIERAN / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ona je odsjela u hotelu Casa Sur isti dan kao i pjevač.

'Jedan moj prijatelj trebao je odsjesti u sobi u kojoj je bio Liam pa je osoblje bilo nervozno jer se u 16:30 još nije odjavio. Bili su nervozni i zbog njegovog ponašanja. Kad sam došla u predvorje hotela, Liam je čekao kod lifta očito sa željom da ga netko prepozna. Bilo je nešto pomalo očajno kod njega. Kad je lift došao, iznenada nam je rekao, bez ikakvog poticaja: 'Da, ja sam Liam! Dobro, uđite unutra, dođite sa mnom u lift, volim se maziti'', ispričala je za Daily Mail žena koju su nazvali Rebecca.

Zac Goodwin / PA Images / Profimedia 

Kaže da je odlučila čekati drugi lift, dok su ostale djevojke ušle u lift s Liamom.

'Na pola puta je počeo govoriti: 'Oh, vi ste Amerikanci, ja živim u West Palm Beachu. Poznajem Amerikance. Vi ste je*eno ludi! Vi ste je*eno opasni!'. A onda je zgrabio za vrat djevojku za koju mislim da je bila s njim i počeo ju je lažno gušiti, samo lagano, ali ostalima je to bilo stvarno uznemirujuće', otkrila je.

VICTOR AUBRY / Sipa Press / Profimedia 

Rebecca se vratila u predvorje, a samo 10-ak minuta kasnije vratio se i Liam koji je sa sobom nosio laptop. Tvrdi da se uznemirio zbog e-maila koji je primio, opsovao i razbio laptop.

Kieran.Photo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Svi, posebno osoblje, bili su jako šokirani. Pitala sam ga je li dobro, a on je samo nešto zagunđao. Zatim je rekao: 'Bio sam u boy bendu, zato sam tako sje*an'. Nisam mogla vjerovati da je takvo nešto rekao. Još je psovao, a onda je uzeo svoj laptop i vratio se u lift. Potom se netko od njegove pratnje ispričavao. Osoblje je bilo izbezumljeno, jedan od njih razgovarao je na telefonu s nekim za koga sam pretpostavila da je osiguranje ili policija', rekla je.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

'Nikada nisam uzela kokain, ali ponašao se točno onako kako zamišljam da bi se netko ponašao na drogama - nije se fokusirao, a zjenice su mu bile raširene i ponašao se agresivno, iako ne prema nikome posebno', dodala je.

KIERAN / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Rebecca je fotografirala Liama ispred lifta u 16:26 po lokalnom vremenu. Te fotke možete pogledati OVDJE. Samo 40-ak minuta kasnije pjevač je pao s trećeg kata balkona hotelske sobe. Hitna pomoć stigla je u 17:11 i Payne je tada proglašena mrtvim.