'Ne namjeravam svojim sisama pokazivati da sam žena': Iva Šulentić odbrusila na pitanje o svom odijevanju

Nije dopustila da je neumjesni komentari pokolebaju.

Instagram

'MaPet Show' bila je zabavna emisija Marijane BatinićPetre Nižetić u kojoj su poznati odgovarali na razna pitanja. Gošća je 2013. bila i voditeljica Iva Šulentić, a jedno od pitanja bilo je vrlo papreno, ali Iva se odlično snašla i 'spustila' hejterima.

YouTube  Iva Šulentić

'Kani li Iva ikada izaći iz filma djevojčice i postati prava mlada žena koja više koristi svoje fizičke atribute, a ne da pretjerano brije na intelekt? Daj se ženo opusti, vrijeme ti je!', govorili su dežurni kritičari, a ona im je uzvratila. 

'Ja ću ovo shvatiti kao apsolutni kompliment. Ne namjeravam svojim sisama nekome pokazivati da sam žena. Ja sam apsolutno opuštena, a u tome mi pomaže i ova moja odjeća koje me ne sputava, pa da ne ispadne nešto što ne bi trebalo', rekla je i dodala: 

HRT 

'A i opet je bolje biti djevojčica nego babuskara u tridesetoj godini, tako da je ovo meni apsolutni kompliment'.

Iva je u spomenutoj emisiji govorila i o filmu 'Šta ti znaš šta se meni dogodilo' u kojem je imala zadatak odglumiti vruće scene s bivšim dečkom Filipom Juričićem. Ipak, ispričala je kako joj to nije bilo teško jer je u tom trenutku prošlo već puno vremena otkako su ona i glumac prekinuli. 

Instagram 

'Neke su stvari sjele na svoje mjesto u smislu: bilo je, prošlo je, malo smo sada zreliji ljudi i možemo imati normalan odnos i apsolutno normalno prijateljstvo. Na prvom sastanku bilo je: 'O pa to si ti, mrak'. Meni je iskreno bilo drago da je to on i prva rečenica koju sam rekla: 'Ajde pa barem mi to znamo raditi, bolje da si ti, a ne netko drugi', ispričala je svojedobno Iva. 

U lipnju prošle godine Iva je postala majka. Rodila je djevojčicu, a ona i partner Bruno Šunjić su neopisivo sretni što su se ostvarili kao roditelji. 

Kako je Iva uredila sobu za kćer pogledajte u galeriji: