'Voljela sam te bezuvjetno': Oglasila se shrvana djevojka Liama Paynea, njene riječi slamaju srce

Oglasila se prvi put nakon njegove smrti.

Instagram

Djevojka tragično preminulog pjevača Liama Paynea, Kate Cassidy, oglasila se prvi put nakon njegove smrti.

'Hvala za sve nježne riječi i ljubav. Potpuno sam izgubljena. Ništa u proteklih nekoliko dana nije izgledalo stvarno. Tražim i molim se da mi pružite milost i prostor da se snađem u ovom nasamo. Liam, anđele moj. Ti si sve. Želim da znaš da sam te voljela bezuvjetno i potpuno. Nastavit ću te voljeti do kraja života. Volim te, Liam. 444', napisala je na Instagramu.

Instagram 

Liam je u Argentini bio zbog gostovanja na koncertu Nialla Horana, nekadašnjeg kolege iz One Directiona. S njim je došla i Cassidy te su, kako je ranije otkrila, planirali ostati tamo samo pet dana, ali na kraju su bili dva tjedna. Ona je samo nekoliko dana prije njegove smrti napustila Argentinu.

KIERAN / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsjetimo, pjevač je pao s trećeg kata balkona hotelske sobe u Buenos Airesu. Alberto Crescenti, voditelj hitne službe Buenos Airesa, otkrio je da je Payne imao 'frakturu lubanje i iznimno ozbiljne ozljede koje su dovele do njegove smrti na licu mjesta'.

Zac Goodwin / PA Images / Profimedia 

Također je rekao za TN televiziju da je Liam bio mrtav kad su bolničari stigli u 17 sati po lokalnom vremenu.

'Naša je uloga bila brzo otići tamo, pružiti liječničku pomoć i pokušati ga reanimirati, ali njegove ozljede bile su nespojive sa životom', dodao je.