'Plamtjela je oduvijek': Ljubav Nina Raspudića i Marije Selak započela je tajno dok se on razvodio od poznate Hrvatice

Supružnici zajedno imaju dvoje djece, a on ima i kćer iz prvog braka.

Robert Gašpert

Saborski zastupnici i supružnici Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić u petak su prisustvovali tradicionalnoj Sinjskoj noći koja je održana u jadnom zagrebačkom hotelu.

Za ovu su se prigodu oboje dotjerali. Nino je nosio odijelo, bijelu košulju i kravatu, a Marija tamno plavu haljinu koju je upotpunila torbicom i salonkama u bež nijansi. Po dolasku su zagrljeni i nasmijani stali pred fotografe.

Pixsell/ Željko Hladika 

Marija je jednom prilikom za Story ispričala kako je započela njihova ljubavna priča.

'Radili smo na istom fakultetu pa smo se površno znali iz viđenja. Jednom smo se tako slučajno sreli i duže zapričali, a ostalo je legenda', kazala nam je.

Evo i kako je odgovorila na pitanje je li između njih odmah planula ljubav ili je to došlo s vremenom:

'Iz ove perspektive gledano čini se da je plamtjela oduvijek.'

Facebook 

Tom je prilikom otkrila i kako sa suprugom usklađuje bračni život i onaj u saborskim klupama. 'U Saboru mu je lakše jer ima pravo da mi replicira', šaljivo je poručila.

Svoju vezu su ispočetka tajili, a započeli su je dok se on razvodio od prve supruge. Nisu poznati ni detalji njihovog vjenčanja, a doznalo se da su u brku kad se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine s prezimenom Raspudić. Zajedno su dobili dvoje djece. Njihovo prvo zajedničko dijete je kći Danica, a u srpnju 2022. godine dobili su sina Iliju.

Robert Gašpert 

Nino ima i kćer Floru, koju je dobio u braku s uspješnom redateljicom i scenaristicom Kristinom Kumrić.

Splićanka Kristina je kao scenaristica i pisac dijaloga radila na popularnim serijama 'Ruža vjetrova', 'Tajne' i 'Na granici'. Autorica je nekoliko kratkih igranih, eksperimentalnih i dokumentarnih filmova. Dokumentarni film 'Welcome to Igrane' nagrađen je na više festivala, dok je kratki igrani film 'Po čovika' premijerno prikazan na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, a obišao je četrdesetak festivala i osvojio desetak nagrada.

Nakon razvoda Nino i Kristina ostali su u dobrim odnosima.

Političar je o razvodu od prve supruge progovorio 2020., kad je odgovorio Gordanu Jandrokoviću, koji je Raspudića bocnuo na Facebooku komentarom na njegovo gostovanje u emisiji 'Nedjeljom u 2': 'Nisam gledao. Bio sam kod kćeri na ručku. Naime, imam troje djece... s istom ženom'.

'Meni je drago da mi nemaju što drugo prigovoriti. Ja se ne kandidiram za kanonizaciju nego za zastupnika. Slične kritike dolaze iz lijevog medijskog miljea. Tu se vidi jedna doza patrijarhalnog šovinizma. Otkud oni znaju da u slučaju moje rastave to nije bilo sporazumno? Ja mogu reći da to nije bilo ništa skandalozno, ja sam u dobrim odnosima s bivšom ženom i zajedno odgajamo dijete', rekao je Raspudić za N1.