'Da se opet tebi vratim': Nina Badrić u zagrljaju slavnog Hrvata s kojim su je povezivali prije 16 godina

Nina Badrić pozirala je u zagrljaju slavnog Hrvata s kojim su je povezivali prije 16 godina.

Instagram

Koliko je omiljena jedna od naših najpoznatijih pjevačica Nina Badrić svjedoči i činjenica da gotovo svaka objava koju podijeli na društvenim mrežama izazove veliki interes, od njenih modnih izbora, do djelića njene svakodnevice.

No, fotografija koju je podijelila ovog vikenda mogla bi srušiti Instagram budući da na njoj pozira s još jednom velikom domaćom legendom- Goranom Ivaniševićem.

'Gdje god da spustim kofere tebi poželim dobar dan', citirala je Nina stihove svoje pjesme u opisu fotografije na kojoj se ona i Goran srdačno grle i nasmijano gledaju u kameru pa dodala: 'Nije svakom ovakva živuća legenda od čovjeka bila u spotu'.

Ninini vjerni fanovi znaju da nije slučajnost da je upravo ovu pjesmu stavila u opis fotografije. Naime, radi se o pjesmi 'Da se opet tebi vratim' koju je snimila 2008., a u spotu za tu pjesmu Nina i Goran su glumili zaljubljeni par.

Posao su odradili toliko dobro da su mnogi pomislili da su njih dvoje zaista u vezi, no radilo se samo o prijateljskom odnosu iako Goran nije štedio komplimente za pjevačicu.

Nina Badrić, Da se opet tebi vratim  YouTube

'Sritan sam jer sam radio s damom koja zna kuda ide, a plus toga i izvrsno izgleda', rekao je tad.

'Goran je bio moj jedini izbor. Vrlo je duhovit pa je najveći problem bio da se uozbiljimo za scene koje su morale dočarati emociju među nama. Veliki je profesionalac i neotkriveni glumački talent', uzvratila mu je Nina. 

Nina je na njihovo prijateljstvo podsjetila i prije nekoliko godina kad je objavila zajedničku fotografiju sa snimanja, a uz nju se prisjetila Goranove pobjede na Wimbledonu iz 2001.

'Kad je prije prošlo 18 godina? Kao da je jučer bilo sjećam se finala Wimbledona, sjećam se da sam pjevala u Splitu na čuvenim Melodijama hrvatskog Jadrana. Sjećam se da smo finale gledali Oliver Dragojević, njegov brat Aljoša i ja u splitskom restoranu Jugo. Nas troje sami. Da smo se nervirali, navijali, plakali od sreće kad je Goran digao napokon pehar. Sjećam se Splita koji je u 3 sata organizirao najljepši doček Goranu. Grad je gorio, a svima nam je srce bilo na mjestu. Svi smo se radovali s Goranom i zbog njega. Koliko nam je živaca samo odnio Goran Ivanišević tada. Učinio mi je čast i gušt prije nekoliko godina i snimio sa mnom spot za pjesmu 'Da se opet tebi vratim'. Gdje ste bili na današnji dan? Ja sam bila tamo. Gorane... bio si i ostao istinska legenda. Uvijek’, napisala je tom prilikom.