'Prestanite, molim vas': Javila se pjevačica koja ima sina s Liamom Payneom, njene riječi slamaju srca

Pjevačica Cheryl Cole bila je s Liamom Payneom dvije godine, a zajedno imaju sina.

WM / Backgrid UK / Profimedia

Kad su se upoznali Cheryl Cole i Liam Payne on je imao samo 14 godina, a ona 10 više. Vezu su započeli tek 7 godina kasnije, nakon što se ona razvela, a zajedno su dobili sina Beara 2017. godine.

Iako je par prekinuo još 2018. zbog sinčića su ostali u dobrim odnosima, a razumljivo je da je Cheryl teško pogođena Liamovom iznenadnom smrću.

David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Sad se prvi put oglasila nakon njegove tragične pogibije u 32. godini.

‘Dok se pokušavam pomiriti s ovim razornim događajem i nositi se sa svojom tugom u ovom nevjerojatno bolnom trenutku, željela bih vas sve podsjetiti da smo izgubili ljudsko biće. Liam nije bio samo pop zvijezda i slavna osoba, on bio je sin, brat, ujak, dragi prijatelj i otac našem sedmogodišnjem sinu. Sinu koji se sada mora suočiti sa stvarnošću da više nikada neće vidjeti svog oca’, napisala je na Instagramu uz fotografiju Liama sa sinom.

U nastavku je javnosti uputila molbu koja slama srca.

‘Najviše me uznemiruje što će jednog dana Bear imati pristup podlom izvještavanju i medijskom iskorištavanju koje smo vidjeli u posljednja dva dana. Slama mi se srce što ga u budućnosti neću moći zaštititi od toga. Molim vas, razmislite koja je svrha nekih od ovih natpisa osim nanošenja dodatne štete svima onima koji su ostali da pokupe komadiće’, piše Cheryl.

‘Prije nego što ostavite komentar ili napravite video, zapitajte se želite li da vaše dijete ili obitelj to pročita. Molim vas, dajte Liamu ono malo dostojanstva što mu je ostalo nakon smrti, neka počiva u miru’, zaključila je.

Liam Payne, bivši pjevač One Directiona, tragično je izgubio život nakon što je pao s trećeg kata hotela CasaSur Palmero u Buenos Airesu nešto poslije 17 sati u srijedu navečer. Imao je samo 31 godinu.

Više fotografija Liama Paynea pogledajte u galeriji: