Zna se tko je najvažniji muškarac u životu Donne Vekić: Zgodan je i uspješan, a ona ne skriva koliko je ponosna na njega

Privukao je pažnju pripadnica ljepšeg spola.

Instagram

Srebrna olimpijka Donna Vekić jedna je od najuspješnijih hrvatskih tenisačica, a često ističe da joj je najveća podrška njezina obitelj.

Donna je posebno je vezana uz svojeg mlađeg brata Brunu Vekića, koji je pilot. Na društvenim mrežama voli se pohvaliti njihovim zajedničkim fotografijama, a njezin zgodni brat uvijek privuče posebnu pažnju Donninih pratiteljica.

'Ponosna seka', napisala je Donna uz fotografije na kojima ona i Bruno poziraju ispred aviona kojim on upravlja te u kokpitu, koje je nedavno objavila na Instagramu.

'Bruno studira za komercijalnog pilota i mislim da jedva čeka da jednog dana počne letjeti po svijetu. Ponosna sam na njegov trud i uspjehe, radi se o vrlo zahtjevnom i kompleksnom školovanju', izjavila je svojevremeno ponosna sestra za Večernji list, a na društvenim mrežama se pohvalila i kad je Bruno završio školovanje.

Instagram screenshot 

Poznato je da je Donna ljubav prema sportu naslijedila od svojih roditelja. Njezin otac Igor bio je golman NK Osijeka, dok se majka Brankica godinama bavila atletikom, a od nje je Donna naslijedila i izgled.

Instagram screenshot 

Donnini roditelji vode i njezinu sportsku udrugu Donna Tennis Team.