'Samo ga je iskoristila da dobije bebu': Upoznali su se kad je on imao 14, a ona 24, prekinuli su nakon rođenja sina

Cheryl Cole našla se na meti kritika nakon smrti Liama Paynea.

DOMINIQUE JACOVIDES / Bestimage / Profimedia

'Voljela bih imati djecu. Opsjednuta sam bebama. Već sam milijun puta smišljala dječja imena. Ako bih dobila sina, nazvala bih ga Alfie. Znam da sam rođena da budem majka', rekla je pjevačica Cheryl Cole 2012. godine za časopis GQ, a zbog te njezine izjave zadnjih je dana provlače po britanskim medijima i kritiziraju.

Naime, 41-godišnja Cheryl majka je sedmogodišnjeg sinčića Beara kojeg je dobila s 10 godina mlađim pjevačem Liamom Payneom, koji je tragično preminuo u padu s trećeg kata hotela CasaSur Palmero u Buenos Airesu u srijedu oko 17 sati po lokalnom vremenu.

Profimedia 

Cheryl i Liam upoznali su se 2008. godine, kad je on imao 14 godina, a ona 24.

Sve je počelo tako da je Liam zakoračio na pozornicu X Factora i namignuo budućoj majci svoga djeteta, koja je sjedila u žiriju. Tim potezom Cheryl je bila oduševljena i rekla mu je da 'je sladak i da ima karizmu.'

YouTube 

Tada logično nije bilo ništa između njih, no sedam godina kasnije ponovno su se spojili. Ona je tada iza sebe imala dva braka, s nogometašem Ashleyjem Coleom, koji ju je navodno varao kad god bi imao priliku, te s francuskim biznismenom Jean-Bernardom Fernandezom, s kojim je u braku izdržala svega 18 mjeseci.

U ožujku 2017. godine Cheryl i Liam dobili su sina, a već godinu dana nakon su prekinuli. Liam je kasnije priznao da je dolazak djeteta presudio njihovoj vezi.

David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

'Da budem iskren, to je uništilo našu vezu, ali iz svih pravih razloga. Bio sam toliko uzbuđen zbog njegovog rođenja da sam se čak brinuo hoću li ga dovoljno voljeti', rekao je Liam u podcastu YouTubera Logana Paula. Objasnio je kako je Cheryl imala težak porod, od kojeg se dugo oporavljala, pa je on sa samo 23 godine od prvog dana morao preuzeti roditeljsku brigu oko sina.

'Nisam znao što me čeka', priznao je Liam te je istaknula da nije lako postati otac u tako mladoj dobi. Par je ostao u dobrim odnosima zbog sinčića, a čak su tvrdili da su se nakon prekida još više zbližili i sprijateljili.

Facebook 

Cheryl se oprostila od Liama emotivnom porukom na Instagramu.

'Dok se pokušavam pomiriti s ovim razornim događajem i nositi se sa svojom tugom u ovom nevjerojatno bolnom trenutku, željela bih vas sve podsjetiti da smo izgubili ljudsko biće. Liam nije bio samo pop zvijezda i slavna osoba, on bio je sin, brat, ujak, dragi prijatelj i otac našem sedmogodišnjem sinu. Sinu koji se sada mora suočiti sa stvarnošću da više nikada neće vidjeti svog oca', napisala je na Instagramu uz fotografiju Liama sa sinom.

U nastavku je javnosti uputila molbu koja slama srca.

'Najviše me uznemiruje što će jednog dana Bear imati pristup podlom izvještavanju i medijskom iskorištavanju koje smo vidjeli u posljednja dva dana. Slama mi se srce što ga u budućnosti neću moći zaštititi od toga. Molim vas, razmislite koja je svrha nekih od ovih natpisa osim nanošenja dodatne štete svima onima koji su ostali da pokupe komadiće. Prije nego što ostavite komentar ili napravite video, zapitajte se želite li da vaše dijete ili obitelj to pročita. Molim vas, dajte Liamu ono malo dostojanstva što mu je ostalo nakon smrti, neka počiva u miru', zaključila je, no ni ispod njezine objave nije izostalo negativnih komentara.

'Zvuči kao da je više zabrinuta zbog loše štampe nego zbog Liamove smrti', 'Trebala si biti tu za njega, možda ne bi skočio', 'Samo ga je iskoristila da dobije bebu', samo su neke od kritika koje su joj uputili Liamovi neutješni obožavatelji.

Još fotografija bivšeg para pogledajte u galeriji: