Kći Ive Majoli izrasla je u pravu ljepoticu: Majka ju je dugo krila od javnosti, progovorila je i o njenom odnosu s ocem

Dobila ju je s bivšim suprugom Stipom Marićem 2006. godine.

Robert Gaspert

Iva Majoli je na Instagramu objavila rijetku fotografiju sa svojom kćeri Mijom, a za to je imala i dobar povod.

Naša proslavljena tenisačica odvela je kćer na koncert Dua Lipe u Londonu, gdje su pozirale sa slavnom pjevačicom, a kako sada izgleda lijepa Mia, koja će u studenom ove godine napuniti 18 godina, pogledajte OVDJE.

Privatna fotografija 

'Za početak, ponosna sam na nju jer smatram da danas mladim generacijama nije lako. Mia je odlična u školi, voli sport, tenisom se intenzivnije bavila dok je bila mlađa, sada je to samo rekreativno. Bilo bi mi drago da ostane u sportu. Što se kaže, u zdravom tijelu - zdrav duh. Pogotovo kod mladih generacija koje više zanimaju tehnologija, mobiteli i društvene mreže. I to se mora djelomično pratiti, ali važno je djeci usaditi disciplinu, red i odgovornost. Mislim da je sport pravi izbor za to', ispričala je Iva za Story 2022. godine.

'Završila je prvi razred srednje škole Benedikta Kotruljevića. Voli jezike, dobra je u matematici...' pohvalila se tada ponosna majka, koja je kćer dugo skrivala od očiju javnosti.

'Mogu reći da se uvijek trudim biti što bolja mama, bez obzira na to što smatram da svako dijete mora graditi svoju samostalnost - Mia zna da se u svakom trenutku može pouzdati u mene, da sam njezin emocionalni i životni oslonac. Naravno, sigurno mi zamjera milijun stvari, ali mislim da ipak osjeća i zna koliko mi je važna', rekla je Iva za Story.

Robert Gašpert 

Iva je nasljednicu dobila s bivšim suprugom Stipom Marićem od kojeg se razvela 2012. godine nakon šest godina braka. Par je prije vjenčanja bio još tri godine u vezi.

'Iako on živi u inozemstvu, vide se koliko god je to moguće. Imaju dobar ­odnos', kratko je komentirala Iva bivšeg supruga.

Majoli je danas u braku s talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem, za kojeg se udala u listopadu 2022. u Milanu.