'Svi su htjeli biti u njenom društvu, bila je vrlo privlačna i seksi': Ovako je Camilla izgledala kad je zavela Charlesa

Slovila je za pravu zavodnicu i kretala se u najvišim društvenim krugovima.

Profimedia

Kraljica pratilja Camilla, supruga britanskog kralja Charlesa III., već godinama uživa veliki ugled i spada u omiljene članove britanske kraljevske obitelji, ali znamo da nije uvijek bilo tako.

Budući da je Charles s njom varao Dianu, obožavanu i nikad prežaljenu princezu, Camilla je dugo imala lošu reputaciju i čak nije smjela mjesecima izaći iz kuće poslije njezine smrti.

ANWAR HUSSEIN COLLECTION / Sipa Press / Profimedia 

Iako je uvijek u drugom planu kada se uspoređuje s omiljenom Lady Di, Camilla je u mladosti slovila za pravu zavodnicu, pa ntiko nije bio iznenađen kada su se pojavile glasine da je Charles, tada još prijestolonasljednik, u vezi s mladom djevojkom koja se kretala u najvišim društvenim krugovima.

Imala je nekoliko ljubavi koje su obilježile kraj šezdesetih i početak sedamdesetih, a sa samo 17 godina je bila glavna zvijezda svake zabave na kojoj bi se pojavila.

Kako je Jessici Jayne, autorici knjige 'Vojvotkinja od Cornwalla, njene priče i tajne', rekao Kevin Burke, nekadašnji dečko kraljice Camille, ona je bila sjajno društvo za provod i svi su željeli biti u njezinoj blizini.

'Svake večeri bismo popili po dva ili tri koktela i išli na ples, imali smo izbor od nekoliko plesova vikendom na selu. Bila je to najbolja zabava, a ja sam imao najbolju partnericu koju biste mogli poželjeti. Camilla je bila izuzetno popularna i, iako nije bila klasična ljepotica, bila je vrlo privlačna i seksi', ispriča je svojevremeno Burke, piše Glossy.

Još fotografija kraljice Camille iz mlađih dana pogledajte u galeriji: