Lepa Brena za svoj rođendan objavila čak dvije velike novosti: 'Otvaramo petu zagrebačku Arenu i...'

Slavljenica je pripremila poklone za obožavatelje.

Mario Poje

Živuća regionalna glazbena legenda Lepa Brena dokazuje da je za nju i poslije više od 40 godina glazbene karijere samo nebo granica, a danas je putem Extra FM-a na svoj 64. rođendan objavila vijest koja će obradovati njezine obožavatelje.

'Zaista mi je ovo jedan ovako baš divan dan. Činjenica je da ja baš i ne volim proslavljati svoje rođendane, uvijek sam voljela slaviti tuđe rođendane i nekako kupovati drugima poklone, cijela ta priča sada se svodi na to. Prvo hvala vam svima na predivnim čestitkama, a drugo, ja bih željela kao poklon svim svojim fanovima i svima onima koji vole moju glazbu i moje koncerte objaviti da ćemo danas svečano otvoriti peti koncert u zagrebačkoj Areni, kao poklon svim mojim fanovima i da će to biti 16. prosinca!'

Mario Poje 

Pored hitova 'Hajde da se volimo', 'Srećna žena', 'Luda za tobom' i brojnih drugih, Zagreb će 6., 7., 9., 10. i 16. prosinca s Brenom pjevati i njezinu najnoviju pjesmu.

Mario Poje 

'To je jedna božanstvena predivna balada, autor je Filip Živojinović, koji je autor i mnogih Aleksandrinih pjesama. Napravio je nešto što je zaista osvojilo moje srce. Nadam se da će ta ista pjesma pronaći put do poklonika moje muzike i da će doprijeti do njihovih srca, za dvije nedjelje imat ćemo novu pjesmu i novi spot', otkrila je za Extra FM.