Samo je jednom priznala da je to za nju mučenje: Iza osmijeha Kate Middleton skriva veliku bol koja je razdire

Kate Middleton iza osmijeha krije veliku bol, samo je jednom priznala da je to muči.

- / Polaris / Profimedia

Kate Middletonzbog svoje je bolesti dugo izbivala iz javnosti i viđali smo je na kapaljku. Međutim, sad se vratila kraljevskim dužnostima na radost svojih podanika i brojnih fanova diljem svijeta.

Kao i većinu članova kraljevske obitelji rijetko buduću britansku kraljicu u javnosti možemo vidjeti bez osmjeha i savršenog ponašanja, a sve to pokazivala je i kad joj je bilo najteže.

PA IMAGES / ALAMY / ALAMY / PROFIMEDIA 

No, iako se pred kamerama uvijek smije i drži kao da uživa u svakom trenutku svog života, stručnjaci za kraljevsku obitelj otkrili su da postoji jedan dio takvog života Kate mrzi te da iza vječnog srdačnog osmijeha skriva veliku bol koja je razdire iznutra.

Novinarka i autorica knjiga o kraljevskoj obitelji, Katie Nicholl tvrdi da su putovanja po službenoj dužnosti osobito teška za Kate jer se mora odvojiti od svoje djece, 11-godišnjeg princa Georgea, devetogodišnje princeze Charlotte i malenog Louisa koji ima samo šest godina.

Iako i Kate i William na svojim putovanjima izgledaju sretno i zadovoljno, stručnjakinja otkriva da je u stvarnosti slika posve drugačija.

TOBY MELVILLE / PA IMAGES / PROFIMEDIA 

‘Kate želi biti moderna, želi biti tamo, biti prisutna. Iako princ i princeza od Walesa mogu sebi priuštiti najbolje dadilje, Kate se pobrinula da se za prinčeve Georgea i Louisa te princezu Charlotte brine njena mama, što mi se čini posve normalnim. Mogu razumjeti koliko joj utjehe i mira donosi činjenica da se može posvetiti poslu, no za nju je uvijek mučenje kad se mora odvojiti od djece’, rekla je Nicoll za Daily Mail.

Stručnjakinja, koja je više puta pratila kraljevski par na njihovim putovanjima u inozemstvo, tvrdi da je Kate prilikom posjeta Butanu 2016. godine čak i otvoreno priznala da joj je teško što djeca nisu s njom.

U posljednjih nekoliko godina Kate i William su čak, navodi The Mirror, uspostavili pravilo prema kojem se trude da, kad god je to moguće, bar jedno do njih ostane kod kuće s djecom.

Više obiteljskih fotografija princa Williama i Kate Middleton pogledajte u galeriji: