Donna Vekić uhvaćena s bivšim suprugom Sanje Duggan: Bio je s još jednom poznatom Hrvaticom, proživio je jezivo iskustvo

Donna Vekić ovog je vikenda snimljena u društvu poduzetnika Krešimira Čorka.

Instagram

Za njene sportske uspjehe svi znaju, no privatni život Donna Vekić nastoji držati što dalje od radoznalih očiju medija i javnosti pa se o njemu zna jako malo.

Možda su baš zato najnovije fotografije slavne tenisačice u muškom društvu uspjele privući toliko pozornosti.

Donna je snimljena ove subote navečer u zračnoj luci Franjo Tuđman u društvu poduzetnika Krešimira Čorka.

Krešimir je javnosti poznat i kao bivši suprug jedne od najbogatijih Hrvatica Sanje Duggan. Njih dvoje su u braku bili četiri godine, a do razvoda je došlo 2019. Njihovom je braku navodno presudila udaljenost, odnosno život na dva kontinenta budući da je Sanja većinu vremena provodila na relaciji Los Angeles- Zagreb.

Marko Lukunić/PIXELL 

Prije toga Čorak je bio u vezi s Anom Hanžeković, s kojom ima dvoje djece, kćer Niku i sina Luku. 2011. Krešimir Čorak je proživio zastrašujuće iskustvo koje je u to vrijeme odjeknulo hrvatskim medijima.

Čorka su, navodi se, jedne su večeri zaskočila trojica maskiranih muškaraca koji su ga pokušali odvući u automobil, no otmica je propala jer je on počeo vikati i tako privukao pozornost prolaznika i stanara.

Fotografije Donne Vekić i Krešimira Čorka pogledajte ovdje.