'Neće me htjeti ni poljubiti, bit ću najgora mama': Maja otkrila čega se pribojava u Bloomovoj budućnosti

Maja Šuput je u intervjuu progovorila o usklađivanju obiteljskih i poslovnih obaveza.

Instagram

Pjevačica Maja Šuput, jedna od naših najvećih zvijezda, poznata je po svojoj nepresušnoj energiji, a o tome kako balansira poslovne i obiteljske obaveze progovorila je u novom intervjuu.

I ovaj put je istaknula da joj je u tome veliki oslonac suprug Nenad Tatarinov koji se brine za njihovog sinčića kad je ona zbog posla odsutna.

‘Prvo se sve svede na to kako ćemo, gdje ćemo, što ćemo zbog djeteta, a onda sve ostalo. Posao nikad nije trebao trpjeti jer ja radim po noći. Muž je uvijek s djetetom, tako da nisam trebala tu neke teške kompromise raditi, ali ja sam se vratila na posao 29 dana nakon poroda i to nikad neću zaboraviti. Tad mi se stvarno skoro srce odvojilo od tijela kad sam taj dan otišla na Supertalent. Snimali smo 10 dana zaredom, 29 dana nakon poroda. Ja sam izgledala kao natečeni bumbar sa 6 kila viška, ali ta doza tuge u tom odvajanju i ta sreća kad sam se vraćala kući, to vam ne mogu opisat. Da ne kažem da sam sve pauze vozila kao manijak, samo da dođem doma da budem s njim bar malo i da ne kažem da za vrijeme snimanja ga je muž dovodio u kolicima da bude malo sa mnom. Međutim, sve smo super ishendlali i, kažem, inače ja radim po noći, kada dijete spava, tako da moje dijete uopće baš nema pravi dojam da mama ide na posao’, rekla je u intervjuu za 24 sata.

Dinamičan život njenom suprugu i sinčiću, istaknula je, ni najmanje ne smeta i svi uživaju u putovanjima.

Moj muž nema problem s mojim rasporedom, naprosto je čovjek navikao tako od prvog dana. Jako nam zna biti zabavno jer često vikendom oni putuju sa mnom. Znači, ako sam recimo u Istri, onda cijeli vikend provedemo u Istri. Isto tako ako sam u Dalmaciji, a ne moram drugi dan ići negdje drugdje. I onda, naravno, dijete je naviklo spavati po hotelima, jesti po restoranima, njemu je to top i misli da je to baš najnormalnija stvar na svijetu jer otkad se rodio tako živi. Najviše na svijetu se voli voziti u autu i avionu. On je valjda jedino dijete koje, kad stignemo negdje, me pita zašto smo već stigli. Tako da, realno, njima je jako zabavno sa mnom jer oni stalno putuju sa mnom. A kad ja nađem vremena za godišnji, koji naravno dogovaramo puno unaprijed, onda je to tek ono zaista prava idila. Ali kažem, trudim se da zapravo obitelj bude što češće sa mnom’, kaže Maja.

Ne skriva da svaki slobodan trenutak posvećuje malenom Bloomu, a već se lagano počela pripremati za budućnost i vrijeme kad on više neće željeti toliko vremena provoditi s njom.

‘Ja sa svojim djetetom to provodim, ali baš svaki čas. I jednostavno guštam i gledam ga - ima već tri i pol godine unutar kojih smo proživjeli toliko toga. Nema gdje nismo bili i toliko guštamo i uživamo. Ali opet, već ima 3 i pol, još malo kad mi krenu u školu, neće me htjeti ni poljubiti. Ja ne znam, ja ću biti valjda najgora mama. Ispred škole ću se šuljati da ga gledam. Tako da, savjet da iskoristite svaki trenutak sa svojim djetetom je definitivno najbolji savjet‘, rekla je.

Više obiteljskih fotografija Maje, Nenada i Blooma pogledajte u galeriji: