'Život mu je u opasnosti': Zaposlenik hotela predvidio smrt Liama Paynea, procurila potresna snimka malo prije tragedije

Procurio je poziv policiji koji je nedugo prije tragične smrti Liama Paynea uputio recepcionar hotela.

MC by Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovih dana cijeli je svijet potresla vijest o smrti pjevača Liama Paynea koji je pao s hotelskog balkona u svoju smrt sa samo 31 godinom.

Liam je pao s trećeg kata hotela u Buenos Airesu, a ostao je na mjestu mrtav jer su su njegove ozljede, među kojima je i fraktura lubanje, bile preteške.

BERETTA/SIMS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA 

Pjevač je u trenutku smrti bio je pod utjecajem jakih halucinogenih droga koje izazivaju psihotične napade i halucinacije, prenosi Page Six. Policijski službenici Buenos Airesa izvijestili su da je konzumirao metamfetamin, opasnu supstancu koja uzrokuje ekstremno dobro raspoloženje i ekstremno loše raspoloženje, čineći konzumenta agresivnim.

Svjetski mediji objavili su vijesti da je hotelsko osoblje naslutilo Liamov tragičan kraj. Naime, šef recepcije je samo nekoliko trenutaka prije pjevačeve smrti zvao policiju i molio da pošalju nekoga jer im je jedan od gostiju pod utjecajem droge i alkohola te da se brinu za njegov život jer sobe u hotelu imaju balkone.

VICTOR AUBRY / Sipa Press / Profimedia 

'Imamo gosta koji je pretjerao s drogom i alkoholom. Kad je pri svijesti razbija cijelu sobu, molim vas da pošaljete nekog', rekaoje recepcionar u pozivu policiji čiji je prijepis objavio BBC.

Poziv policiji prije smrti Liama Paynea  YouTube

'Morate nekog hitno poslati, njegov život bi mogao biti u opasnosti. On se nalazi u sobi s balkonom, bojimo se da si ne naudi', dodao je.