Ljubi 18 godina mlađu: Tedi Spalato osvojio je zanosnu Branku, začudili su načinom na koji žive

Ljubav se rodila na nesvakidašnjoj adresi.

Ivo Cagalj/PIXSELL

Tedi Spalato (70) lani je proslavio pola stoljeća glazbene karijere. Bio je studijski glazbenik od 1982., ali i hvaljeni gitarist grupe More. Njegova velika podrška u svemu što je radi je njegova partnerica Branka. Nakon što je 20 godina bio u vezi s 10 godina mlađom balerinom Lidijom Kroker, u teretani je upoznao Splićanku Branku Šlegl.

Ona je učiteljica joge i instruktorica pilatesa, a od splitskog glazbenika mlađa je 18 godina. Jednom prilikom Tedi je rekao da ne žive zajedno, već pored jedno drugog.

'Uvijek kažem kako privatni život takav mora i ostati. Veza je dosad uspješna, egzistira, a Branka mi jako pomaže kod mog tjelesnog zdravlja. Ona se bavi pilatesom, a ja često kuham. Volim to raditi, kada ona radi cijeli dan, onda ja većinom kuham. Živimo blizu jedno drugoga tako da svatko ima svoj prostor i interes, a opet smo zajedno', rekao je pa dodao:

Ivo Cagalj/PIXSELL 

'Tristo metara smo udaljeni jedan od drugoga. Primjerice, ja sam često u studiju i ona zna da me neće biti šest sati, a ona ima satove joge i ja znam da je zauzeta. Živimo zajedno, ali tako da se svakome da prostora da radi ono što voli', rekao je svojevremeno za RTL.

Facebook 

Tedi je jednom rekao kako je jako sretan i da svoju novu djevojku nema razloga skrivati. Branka se cijeli život bavi sportom, a prvi put se susrela s pilatesom 2006. i odmah ju je zaintrigirao. Iste godine je otišla u Zagreb na individualni tečaj i otada vodi grupne treninge.