Odjeća razbacana po podu, prljavo posuđe: Ella Dvornik pokazala stan u potpunom kaosu, objasnila je i zašto nije čistila

Ovakvi prizori inače se ne viđaju na Instagramu.

Instagram screenshot

Influencerica Ella Dvornik nije jedna od onih koji na društvenim mrežama svoj život stalno predstavljaju kao savršen. Tako je sad na Instagramu pokazala nered u svojem stanu u Zagrebu, a objasnila je i kako je do njega došlo.

'Zadnjih par dana sam bila on and off bolesna i to je naravno utjecalo na prostore oko mene. S obzirom da su problemi bili želučani to mi je malo promijenilo i raspoloženje, pa mi je stan postao pomalo depresivan', započela je u videu u kojem je pokazala nered u dnevnom boravku, blagovaoni i kuhinji.

'Natjerala sam se ipak nakon par dana da odem u gym iako nisam baš imala puno volje da to napravim. Inače, imam novo pravilo kad idem u teretanu, a to je da ne nosim mobitel sa sobom. Unutra sam skužila da mi puno duže treba da nešto odradim. Nije bilo ništa spektakularno, ali bitno je da sam otišla. Teretana mi je tako da uvijek idem pješke do nje', nastavila je Ella u videu, pa je pokazala i kako je očistila stan.

'Odlučila sam kad dođem doma sve počistiti jer jednostavno podsjetnik na zadnja tri dana vegetiranja nije činio ništa dobro. Nekako uvijek krenem od kuhinje, to mi je najdraži prostor, uvijek bio i uvijek će biti i kad je kuhinja čista onda mi i sve ostalo treba biti čisto. Bacila sam se na dnevni boravak nakon kuhinje i ono što već mjesec dana pokušavam napravit je oprati sve jastučnice tako da danas sam se nagovorila da napravim to', ispričala je, a rezultatima čišćenja bila je posebno zadovoljna kad se probudila sljedeće jutro.

'Ujutro me dočekalo sve mirisno i čisto tako da mi je raspoloženje odmah bilo bolje. Sad se još samo trebam natjerat da odem u teretanu i već sam na putu prema boljem', zaključila je Ella.

U komentarima su je mnogi pohvalili za realnu objavu.

Ella je uselila u ovaj stan nakon što je pokrenula razvod od supruga Charlesa Pearcea, s kojim je živjela u kući u Balama. I ranije na Instagramu pokazivala svoj zagrebački dom, a još fotografija pogledajte u galeriji.