Donnu Vekić i 22 godine starijeg poduzetnika upoznala je njegova kći: 'Ne opterećuju se onime što im donosi sutra'

On je javnosti poznat i kao bivši suprug jedne od najbogatijih Hrvatica Sanje Duggan.

Goran Čižmešija

Nakon što je naša trenutno najbolja tenisačica i osvajačica srebrne medalje s nedavnih Olimpijskih igara Donna Vekić (28) u subotu navečer ulovljena u zračnoj luci Franjo Tuđman u društvu poduzetnika Krešimira Čorka (50), njihovi prijatelji za Večernji su list otkrili da su njih dvoje u vezi dvije godine. Zajedno su se ovog vikenda vratili iz Londona, a on joj je bio podrška na putu do srebrnog odličja u Parizu.

Kako dalje otkrivaju njihovi prijatelji, upoznali su se preko Krešimirove kćeri koja je Donnina vršnjakinja.

Kako doznaje Večernji list, oboje su presretni, ne opterećuju se onime što im donosi sutra i uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Krešimir je javnosti poznat i kao bivši suprug jedne od najbogatijih Hrvatica Sanje Duggan. Njih dvoje su u braku bili četiri godine, a do razvoda je došlo 2019. Njihovom je braku navodno presudila udaljenost, odnosno život na dva kontinenta budući da je Sanja većinu vremena provodila na relaciji Los Angeles- Zagreb.

Marko Lukunic/PIXSELL  Krešmir Čorak sa Sanjom Duggan

Prije toga Čorak je bio u braku s Anom Hanžeković, s kojom ima dvoje djece, kćer Niku i sina Luku. 2011. Krešimir Čorak je proživio zastrašujuće iskustvo koje je u to vrijeme odjeknulo hrvatskim medijima.

Čorka su, navodi se, jedne su večeri zaskočila trojica maskiranih muškaraca koji su ga pokušali odvući u automobil, no otmica je propala jer je on počeo vikati i tako privukao pozornost prolaznika i stanara.