'Ovo je odvratno i smrdi, ja sam se us*ala': Maji Šuput pred kamerama pobjeglo nešto zbog čega se pravdala gledateljima

Nitko iz žirija Supertalenta nije bio spreman na ovo.

Nova TV

'Mi smo vaša najstrašnija noćna mora. Živimo u slovenskim šumama, biramo duše po cijelom svijetu, dođite se igrati s nama ili ćemo mi doći do vas', poručila je skupina Gozd Strahov prije nego što su unijeli nemir u studio showa Supertalent.

Mnogima nije bilo svejedno čim su došetali na pozornicu sa zastrašujućim maskama, a svi iz žirija su skočili sa svojih mjesta kad se ispred njihovog stola iznenada pojavila članica skupine. Maji Šuput se u tom trenutku omaklo i nekoliko psovki.

Nova TV 

Zatim su Maju izveli na pozornicu, posjeli je na stolac i stavili joj povez preko očiju, dok je Davor Bilman birao koje će joj od izloženih balona probušiti iznad glave. Iz sva tri balona koje je Davor odabrao ispali zlatni konfeti, a kad se Maja vratila na svoje mjesto, na stolu žirija probušili su i zadnji balon koji je ostao, iz kojeg su ispali živi crvi.

Nova TV 

U tom trenutku se cijeli žiri odmaknuo od stola, a posebno zgrožene bile su Maja i Martina, koje su pobjegle među publiku.

'Ovo je odvratno i smrdi, ja sam se us*ala od straha. I da se odmah opravdam svojim gledateljima, ja izrazito psujem samo kad sam u strahu što se vidi u svakoj emisiji kad me netko prepadne. Nemojte mi se više vraćati, ne želim vas više vidjeti. Grozni ste', poručila je Maja ovoj horor ekipi.

Nova TV 

'To je fakat odvratno i nepotrebno. Ja ne znam koga ovo zabavlja. Hvala i doviđenja', komentirala je Martina.

'Meni se iskreno sviđa kada ne nešto scary', rekao je Fabijan, koji im je jedini dao 'da', dok su od ostatka žirija dobili tri 'ne' i nisu prošli dalje.