Već je imala spremna imena: Nina Badrić dugo je željela postati majka, sad je svu ljubav poklonila njemu

S vremenom je na majčinstvo i taj iskonski nagon počela drukčije gledati.

Instagam

Pjevačica Nina Badrić (52) ranije je govorila o tome kako razmišlja o majčinstvu i želji da se ostvari u tom pogledu. Jednom prilikom je otkrila kako je već odabrala imena koja bi dala svojoj djeci. 

Goran Čižmešija 

'Ja ću inspiraciju naći na livadi pa ću onda djevojčicu nazvati Tratinčica. Znaš kako će mi se zvati sin, ako Bog da, da ga imam? Nikola', otkrila je u intervjuu za srpsku televiziju Prva. Velika čežnja ostala je neostvarena, a Nina je istaknula kako je s vremenom na majčinstvo i taj iskonski nagon počela drukčije gledati. 

Instagram 

'Voljela bih udomiti dijete jer mislim da mogu mnogo dati nekom malom biću i kao zrela osoba lijepo ga provesti kroz život. Da bi donio takvu odluku, čovjek mora biti jako ozbiljan i odgovoran. No s druge strane, nikad ne znate što život nosi. Poznajem žene koje je majčinstvo iznenadilo u nekim kasnijim godinama, kad su već mislile da im se takvo što više ne može dogoditi. Različiti smo, imamo različite sudbine i nekoga možda sreća dočeka na kraju puta... Ali imam svog nećaka kojeg obožavam i s njim me vežu posebne spone', izjavila je Nina za Gloriju.

Story 

Nina je bila u braku s poduzetnikom Bernardom Krasnićem, kojem je nakon 5 godina veze izgovorila sudbonosno 'da' u  rujnu 2006. u zagrebačkim Remetama. Fotografije je ekskluzivno ustupila časopisu Story za 150.000 kuna, a novac je donirala Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj.

Tri godine kasnije pjevačica je otkrila da se razvode zbog nepomirljivih razlika u karakterima. Istaknula je kako je razvod njezin poraz. Šest mjeseci kasnije dali su si novu šansu, ali bezuspješno. 

'Našem smo braku dali ne jednu, nego dvije šanse, ali, nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam sretna, ali barem si ne mogu predbacivati da nismo poduzeli sve kako bi naš brak opstao', rekla je Badrić.

Instagram (@mirzamustafagic) 

Šest godina nakon razvoda, Nina je postala bliska s Mirzom Mustafagićem, mladićem iz Tuzle koji je vodio njezinu Facebook stranicu, a fanovi su dugo smatrali da joj je on 'nešto više od prijatelja'. Vezu nikada nisu službeno potvrdili, no sigurno je da su i dalje ostali u jako dobrom odnosu. 

Mediji su 2018. pisali kako je Nina započela vezu s poduzetnikom iz Livna, Tinom Bralom, koji je godinama bio zaljubljen u nju. 

'Ponekad smo slijepi pored zdravih očiju pa neke stvari ne vidimo, neke stvari ne prepoznajemo, i dobre i loše za nas. Svaki susret je sudbinski, vjerujem u to čvrsto, za osobe koje nam ostaju u životu i na neki nam način znače’ izjavila je za InMagazin Nove TV. Prekinuli su nakon godinu dana, a navodno su bili i zaručeni.