Ulovili su je na aerodromu s 22 godine starijim poduzetnikom: Donna Vekić oglasila se nakon medijskih napisa

Na Instagram Storyjima Donna Vekić podijelila je niz fotografija i video seoske idile, a ni s jedne se ne može naslutiti da je Krešimir Čorak bio s njom.

Instagram

Nakon što su se mediji raspisali o njenom privatnom životu, jer je u subotu navečer snimljena u zračnoj luci Franjo Tuđman s poduzetnikom Krešimirom Čorkom (50), Donna Vekić (28) na društvenim je mrežama objavila niz snimaka iz Velike Britanije.

Naime, baš su se iz te zemlje u subotu ona i Čorak vraćali, a Donna je sad otkrila da je uživala u prirodi, a posvetila se i jahanju.
Tako je pozirala na livadi odjevena u sportsku kombinaciju, dok je preko ramena prebacila Chanelovu torbicu obrubljenu krznom.

Na Instagram Storyjima podijelila je niz fotografija i video seoske idile, a ni s jedne se ne može naslutiti da je Čorak bio s njom.

Pogledajte ih u galeriji:

Podsjetimo, Donnini i Krešimirovi prijatelji za Večernji su list otkrili da su njih dvoje u vezi dvije godine. Zajedno su se ovog vikenda vratili iz Londona, a on joj je bio podrška na putu do srebrnog odličja u Parizu.

Kako dalje otkrivaju njihovi prijatelji, upoznali su se preko Krešimirove kćeri koja je Donnina vršnjakinja.

Kako doznaje Večernji list, oboje su presretni, ne opterećuju se onime što im donosi sutra i uživaju u svakom zajedničkom trenutku.