Adriana Lima pozirala za naslovnicu Voguea bez imalo šminke i otkrila kako zbilja izgleda: 'U trudnoći se jako udebljam'

Adriana Lima osvanula je na naslovnici španjolskog Voguea bez trunke šminke.

Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Adriana Lima osvanula je na naslovnici španjolskog Voguea bez trunke šminke. Pozirala je u majici brenda Christian Dior i šeširu Clyde x Collina Strada.

'Snažnija i odvažnija nego ikad. Adriana Lima se vratila kako bi pozirala za našu naslovnicu', poručili su iz magazina i dodali da se Lima prisjetila svojih početaka karijere.

Supermodel se dugo borio s kilogramima nakupljenima u trećoj trudnoći, a sad je vratila figuru koju je imala dok je hodala modnim pistama. Prozivali su je zbog izobličenog lica, a govorilo se i da je pretjerala s botoksom i filerima.

'Istina je da se u trudnoći obično jako udebljam, ali moram razmišljati o sebi. Imala sam druge prioritete. Srećom, imala sam podršku obitelji, a sada je sve to prošlost. Moda je za nas žene, koje inače kupujemo i koje smo svjesne što se tamo događa, pa treba slaviti svaki trenutak u životu. I trenutačno se osjećam odlično', rekla je.

Angela WEISS / AFP / Profimedia 

Podsjetimo, Adriana je prošli tjedan prošetala pistom nakon šest godina za brend s kojim je godinama surađivala, postavši njihovo zaštitno lice, Victoria's Secret. Važan dio njezine karijere vezan je upravo uz ovu suradnju. Zablistala ja u crvenom donjem rublju i kariranom kombinezonu te svima pokazala kako izgleda bolje no ikada.

Više fotografija s revije pogledajte u galeriji: