Priznao je da je dobio dijete s ljubavnicom: Legendarni roker usred preljubničkog skandala snimljen bez vjenčanog prsten

Pokušao se zakamuflirati, no nije uspio zavarati paparazze.

4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekadašnji bubnjar Nirvane, a danas frontmen grupe Foo Fighters, Dave Grohl, prvi put se pojavio u javnosti nakon što je prije mjesec dana na svom Instagram profilu objavio poruku u kojoj priznaje da je prevario svoju suprugu Jordyn Blum i dobio dijete s ljubavnicom.

Naime, paparazzii su rokera uhvatili ispred jedne trgovine u losanđeleškoj četvrti Encino, a svima je za oko zapelo to što na ruci nije nosio vjenčani prsten.

Grohl se pokušao zakamuflirati šiltericom i naočalama, a lice je prekrio i crnom maskom. Iz priloženih prizora može se zaključiti da nije uspio nikoga zavarati.

4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia  Dave Grohl bez vjenčanog prstena

Podsjetimo, povodom rokerove nevjere javila se i njegova bivša djevojka, glumica Kari Wuhrer, koja je u razgovoru za TMZ priznala kako je informacija o Grohlovoj nevjeri nije iznenadila te da već godinama kruže priče o njegovim avanturama. Kari, poznata i kao bivša djevojka glumca Georgea Clooneya, tvrdi da ne zna identitet žene s kojom je pjevač dobio dijete.

Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia  Dave Grohl sa suprugom Jordyn Blum

'Nikad nisam čula za nju. Nikad nije govorio o tome', izjavila je glumica i naglasila da je opće poznato da rock legenda vara svoju suprugu s kojom je u braku već 21 godinu.

Inače, Kari i Grohl bili su zajedno kasnih devedesetih godina, a ona tvrdi da su se počeli viđali dok je on još bio u vezi s Tinom Basich, piše Kurir.