Lanu Jurčević prozvali da daje loš primjer djeci, ona im uzvratila: 'Ne trebamo glumiti Visočanstva'

Osim pozitivnih komentara, Lana je naišla i na one negativne.

Instagram

Lana Jurčević prije nekoliko dana je objavila da je kreirala majice sa zanimljvim nazivom: 'Prepichka'. Odlučila ih je pokloniti nekim od svojih obožavateljica.

'Prepichka nikad nije bolje izgledala. I dugo nije bila ovako raspoložena pa vam u sljedećoj objavi poklanjam #Prepichka majice, hoodice i sweatshirtove. Svi koji ste mi zatrpali inbox i pisali u komentare da ih hoćete kupiti - iskreno, napravila sam ih da vam ih poklonim, al nemam ih više, dio su ih ljudi oko mene razgrabili. Al' čekajte, možda uspijemo smisliti nešto. Idem zvati ekipu u tiskaru i šivaonu da vidimo što možemo', napisala je tada Lana.

Instagram 

Majice su se razgrabile, pa je pjevačica odlučila napraviti ih još. Osim pozitivnih komentara, Lana je naišla i na one negativne kojima je sporan naziv njezinih majica. U novoj objavi se osvrnula i na njih.

'Za početak tjedna! Malo optimizma!! Dok ne nađemo dovoljnu količinu majica za sve vas koji ste rekli da ih hoćete! I da nadodam… netko mi je napisao kako ‘lijepo’ djeci dajem primjer. I hvala na tom komentaru jer sam sad još sigurnija da je ovo super stvar i želim svoj toj djeci (koja me odavno ne prate i ne znaju tko sam, al dobro), da će za sebe misliti da su Prepichke, a ne imati manjak samopouzdanja i biti prestrašene. Nek misle da su Prepichke, da se nikome ne daju lako i da svatko tko poželi biti u njihovom društvu, to itekako i zasluži. Isto vrijedi i za sve nas starije (svih dobi, oblika, profesija, odraza u ogledalu…) #Prepichka je stav i točka.

Prepichka može biti mama, frendica, sestra, kćer… Ja znam da bi moja baka to obukla 300% da je živa. Ne trebamo glumiti Visočanstva, da smo sad turbo fini pa sve u rukavicama komuniciramo… Sirovo je ponekad najbolje i najiskrenije. S običnim stvarima ne možeš pomaknuti ništa s mjesta. I da, gdje su sad frajeri da se jave da poklone ovo svojim curama/ženama? Ili ćemo si morati same sve nabavljat? Cure, tagajte svoju najdražu #Prepichku', poručila je pjevačica.