Andrea Šušnjara odrasla je bez oca, otkrila je u kakvom su danas odnosu: 'Ne mogu reći da mi je bilo lako...'

Istaknula je i da je Tonči Huljić došao u njen život u ključnom trenutku.

Robert Gašpert

Najdugovječnija pjevačica Magazina, Andrea Šušnjara, oprašta se od grupe u kojoj je pjevala 14 godina. S Magazinom će zadnji put nastupiti idućeg petka u Bjelovaru, nakon čega kreće u samostalan pohod na domaću scenu, a u grupu stiže nova pjevačica, čiji je identitet još nepoznat.

Andrea nastavlja suradnju s obitelji Huljić i priznaje da će Tončiju doživotno biti zahvalna na potpori koju joj daje već 20 godina.

Pixsell/ Zarko Basic 

'Nije tajna, privatno sam odrastala bez tate i nisam imala taj autoritet u životu, bile smo ja, mama i baka same, tako da je on došao u moj život u baš nekim kritičnim, ključnim godinama, kad sam imala 16, kad je moj život mogao ići u bilo kojem pravcu. On me stvarno usmjerio i naučio posao i dao mi to povjerenje da jedan veliki Tonči Huljić nađe neku curicu koju ne zna, doslovno s ulice i da radi s njom', ispričala je Šušnjara za In Magazin.

Otkrila je i u kakvoj je danas odnosu sa svojim ocem.

'U prijateljskim. Mislim, imam puno godina, naučila sam u životu balansirati, oprostiti drugima, oprostiti sebi, što je najvažnije, tako da, evo, sa svima sam, mogu reći u dobrim odnosima. Nemam neprijatelje, nemam neke ljude koje ja ne volim ili koji mene ne vole, koliko ja znam. Sve sam to nekako riješila, puno sam radila privatno na sebi, zadovoljna sam gdje sam sad', priča.

Robert Gašpert 

Ova miljenica publike rano je odrasla, pa se tako osamostalila već sa 16 godina.

'Ne mogu reći da mi je bilo lako u životu kao ženi koja nema iza sebe ni pedigre, ni oca, ni nekog popularnog, poznatog, bogatog, tako da sam sve stvorila sama. Borila sam se sama, samu sebe financiram, sama zarađujem svoj novac, od 16. godine, otkad sam otkrila da znam pjevati, sama se brinem i borim za sebe', istaknula je.

Andrea je u srpnju u velikom intervjuu za Story otkrila i zašto napušta Magazin.

'Pravi razlog odlaska iz grupe Magazin je moja želja za promjenom. Odsad ću sebi biti na prvome mjestu. Razmišljam o budućnosti i dovodim si život polako u red. Trebalo mi je puno vremena da donesem ovu odluku, nisam je donijela preko noći', rekla je.